Prostirka za grebanje Elefun - D 50 x Š 38 x V 2 cm

Prostirka za grebanje Elefun - D 50 x Š 38 x V 2 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ima li vaša mačka premalo mogućnosti grebanja u vlastita četiri zida? To nije nikakav problem; prostirka za grebanje Elefun maleni je dodatak grebalici! Pogodna je za pol... Pročitaj cijeli opis
8,29 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
12,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Prostirka za grebanje Elefun - D 50 x Š 38 x V 2 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Visina (cm)
2
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019012F9
Prijavi grešku
Ima li vaša mačka premalo mogućnosti grebanja u vlastita četiri zida? To nije nikakav problem; prostirka za grebanje Elefun maleni je dodatak grebalici! Pogodna je za poleći ili objesiti. Na čvrstoj površini za grebanje od sisala, za oštrenje kandža, vaša mačka može slijediti svoj instinkt za grebanjem. Vaš kućni tigrić može označiti svoj revir na izdržljivoj prostirci za grebanje, a vaš će namještaj, tepih i tapete pri tome biti pošteđeni. Šuškava folija te zvončić u surli slonića, pozivaju vašu mačku na igru i ludovanje. Nakon intenzivne igre, vaša se šapica može udobno smjestiti i odmoriti na nježnoj, podstavljenoj površini. Svojim dopadljivim licem s izvezenim očima i dugom surlom, slonić neprestano brine za dobro raspoloženje vaše šapice! Prostirka za grebanje Elefun u pregledu: prostirka za grebanje i igru, za mačke za objesiti ili poleći: s prišivenom petljom izdržljiva površina za grebanje: za svakodnevnu njegu kandža šuškava folija i zvončić: potiču na igru podstavljena površina za ležanje: poziva na maženje i spavanje dopadljiva izvedba: slonić s dugom surlom i izvezenim očima materijal: slonić: 100 % poliester (mikrofaza) površina za grebanje: prirodni sisal boja: siva, crna, prirodna dimenzije: ukupno (bez ušiju): oko D 50 x Š 38 x V 2 cm površina od sisala: oko D 30 x Š 38 cm
Prostirka za grebanje Elefun - D 50 x Š 38 x V 2 cm
Prostirka za grebanje Elefun - D 50 x Š 38 x V 2 cm
8,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe