vidaXL Perivi tepih s patchworkom 80 x 150 cm raznobojni protuklizni

vidaXL Perivi tepih s patchworkom 80 x 150 cm raznobojni protuklizni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stvorite topao ugođaj u svom domu uz ovaj osobiti tepih! Savršen je izbor za ukrašavanje vaše prostorije, dok istovremeno štiti vaše podove. Ova podna prostirka napravlje... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Perivi tepih s patchworkom 80 x 150 cm raznobojni protuklizni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dimenzije
Dužina (cm)
150
Oblik tepiha
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01902725
Prijavi grešku
Stvorite topao ugođaj u svom domu uz ovaj osobiti tepih! Savršen je izbor za ukrašavanje vaše prostorije, dok istovremeno štiti vaše podove. Ova podna prostirka napravljena je od baršuna, koji je mekan na dodir, ali izdržljiv uz malo održavanja. Tepih ima atraktivne uzorke, zbog čega privlači poglede u svakoj prostoriji. Osim toga, ovaj tepih može [...] Stvorite topao ugođaj u svom domu uz ovaj osobiti tepih! Savršen je izbor za ukrašavanje vaše prostorije, dok istovremeno štiti vaše podove. Ova podna prostirka napravljena je od baršuna, koji je mekan na dodir, ali izdržljiv uz malo održavanja. Tepih ima atraktivne uzorke, zbog čega privlači poglede u svakoj prostoriji. Osim toga, ovaj tepih može se snažno pričvrstiti za tlo protukliznom poleđinom kako bi vas zaštitio od klizanja. Zahvaljujući dizajnu koji upija buku, stvara tiho okruženje za vas. Tepih se može prati u perilici, tako da ga možete lako čistiti i održavati. Važna napomena: Ovaj tepih pakira se smotan radi lakšeg transporta. Molimo, dajte proizvodu nešto vremena da postane savršeno ravan i plosnat.Boja: RaznobojnoMaterijal: 100 % poliesterPovršina: Mekani baršun s digitalnim uzorkomVeličina: 80 x 150 cm (D x Š)Ukupna težina: 1000 g/m2Visina vlakana: 4 mmProtuklizna poleđina od PVC-aStrojno perivo na 30 stupnjevaSušilica: Nije prikladnoAntibakterijskiUpija buku
vidaXL Perivi tepih s patchworkom 80 x 150 cm raznobojni protuklizni
vidaXL Perivi tepih s patchworkom 80 x 150 cm raznobojni protuklizni
37,56 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe