Zapf Starija sestra Baby born, plava, 43 cm

Zapf Starija sestra Baby born, plava, 43 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Starija sestra voli češljanje. Svaki dan smišlja nove frizure za svoju kvalitetnu kosu. Prilikom prilagođavanja i ukrašavanja kikica i punđi koristi razne dodatke za k... Pročitaj cijeli opis

62,40 € -14 %
53,55 €
2-5 dana
-14 %62,40 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Zapf Starija sestra Baby born, plava, 43 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01909F43
Prijavi grešku

Starija sestra voli češljanje. Svaki dan smišlja nove frizure za svoju kvalitetnu kosu. Prilikom prilagođavanja i ukrašavanja kikica i punđi koristi razne dodatke za kosu. Ukosnice, gumice za kosu i obojeni pramenovi kose na ukosnicama, koji se savršeno slažu s bojom odjeće lutke.

Stariji brat BABY born jako voli obojene pramenove u roza i ljubičastu i uvijek zadirkuje stariju sestru i želi ih iščupati iz njezine kose. Tada se može dogoditi da Starija medicinska sestra počne bacati lutke. Ali samo ako je prethodno pila vodu iz svoje boce. Starija sestra nosi haljinu sa suknjom u traper looku i asimetričnim topom s ovratnikom na volane. Za to su prikladne sive tajice s ružičastim prugama sa strane i crveno-narančaste tenisice. Starija sestra je vrlo pokretna i zahvaljujući fleksibilnim zglobovima koljena može samostalno stajati. A možete se okupati i u BABY born Vani.

  • Rođena starija sestra BABY.
  • Sa 6 realističnih značajki za puno zabave.
  • Pristajat će joj sva BABY born odjeća veličine 43 cm.
  • Različite igre s lutkama koje su rođene BABY potiču maštu i pokazalo se da podržavaju razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija.
  • Radi bez baterija.

Starija sestra BABY rođena, 43 cm odjevena je u haljinu, tajice i cipele.
Paket uključuje bočicu, četku za kosu, 2 spiralne gumice, 2 kopče za kosu, 2 kopče s obojenim pramenovima kose i 2 narukvice prijateljstva - za lutku i njezinu mamu.

Zapf Starija sestra Baby born, plava, 43 cm
Zapf Starija sestra Baby born, plava, 43 cm
53,55 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe