Audio sustav JBL PARTY BOX 710

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Život svake zabave

PartyBox 710 otporan na prskanje pretvara vaš sljedeći događaj u pravu zabavu, koncert ili noćni klub. Sa svojim jedinstvenim i šarenim svjetl... Pročitaj cijeli opis

705,49 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod Audio sustav JBL PARTY BOX 710. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01912B61
Prijavi grešku

Život svake zabave

PartyBox 710 otporan na prskanje pretvara vaš sljedeći događaj u pravu zabavu, koncert ili noćni klub. Sa svojim jedinstvenim i šarenim svjetlosnim showom sinkroniziranim s JBL Original Pro Sound. Minimalističke i intuitivne kontrole gornje ploče i aplikacija PartyBox omogućuju vam stvaranje glazbenih i vizualnih iskustava sljedeće razine. Prilagođavanje bljeskanja, stroboskopa i nevjerojatnog zvuka iz dvostrukog seta visokotonaca i bass-bogata woofera. Pravi bežični zvuk s jednim gumbom trenutno uparuje dva PartyBoxa 710 za još veću gužvu. A uz ručku koja se jednostavno hvata i robusne kotače, možete održavati dobre trenutke gdje god se zabava odvija.

Dinamičan, šaren, prilagodljiv svjetlosni show

Svjetla, boje, zabavš Pretvorite bilo koji prostor u rock koncert, noćni klub i karaoke salon u jedno. Sinkronizirajte svoju glazbu s dinamičnim, prilagodljivim stroboskopima, jedinstvenim efektom zvjezdane noći i bljeskajućim klupskim uzorcima sljedeće razine kojima se lako upravlja putem pojednostavljenih, korisnički-prijatnih točkića na gornjoj ploči ili aplikacije PartyBox.

IPX4 otporan na prskanje

Bez obzira zabavljate li se s prijateljima u svom dvorištu ili ispijate piće pored bazena, JBL PartyBox 710 je IPX4 otporan na prskanje pa nikada nećete morati brinuti da će zabava postati previše mokra i divlja.

Audio sustav JBL PARTY BOX 710
Audio sustav JBL PARTY BOX 710
705,49 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe