Zipro traka za trčanje Tekno

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Traka za trčanje Zipro Tekno, zahvaljujući svojim dimenzijama i težini, savršena je za kućnu upotrebu.

Nemojte odustati od trčanja zbog lošeg van...
Pročitaj cijeli opis
637,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
639,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Zipro traka za trčanje Tekno. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Dubina (cm)
155 cm
Opterećenje/Nosivost (kg)
120
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0191786B
Prijavi grešku
Traka za trčanje Zipro Tekno, zahvaljujući svojim dimenzijama i težini, savršena je za kućnu upotrebu.

Nemojte odustati od trčanja zbog lošeg vanjskog vremena ili zagađenja zraka. Ostanite u formi tijekom cijele godine, bez obzira na vanjske uvjete i radno vrijeme teretane. Traka za trčanje Zipro Tekno ljudima s različitim razinama kondicije omogućuje izvođenje raznih treninga kod kuće: šetnje, sprinteve, fitness i brzo trčanje pri brzinama do 14 km/h.

Mogućnost podešavanja nagiba trake odražava vaše penjanje uzbrdo, dok vam kontrola brzine omogućuje podešavanje tempa trčanja. Računalo s plavim pozadinskim osvjetljenjem zaslona omogućuje vam upravljanje treningom. Prikazuje vam brzinu, vrijeme vježbanja, prijeđenu udaljenost, ukupnu udaljenost, potrošene kalorije i broj otkucaja srca.

Učinkovito amortiziranje apsorbira udarce i minimalizira opterećenje zglobova tijekom trčanja, a transportni kotačići i mogućnost sklapanja olakšavaju korištenje trake za trčanje kod kuće.

Koristite programe i trenirajte učinkovito

Računalo na traci za trčanje ima čitljiv zaslon s plavim pozadinskim osvjetljenjem. Različiti programi treninga (12 programa vježbanja), uključujući poseban program za sagorijevanje masti i 3 korisnička (user) programa omogućuju vam učinkovito vježbanje i brzo postizanje vaših ciljeva.

Računalo prikazuje vrijednosti koje vam omogućuju praćenje svakog treninga. Prikazuje trenutnu brzinu, vrijeme vježbanja, prijeđenu udaljenost, potrošene kalorije i puls (otkucaji srca) kojeg bilježe senzori dodira na ručkama.

Upravljanje brzinom olakšavaju gumbi za izravni odabir na konzoli i podešavanje brzine na desnom rukohvatu.

Trčite uz omiljenu glazbu

Traka za trčanje ima ugrađene zvučnike i ulaz za spajanje audio uređaja ili pametnog telefona. To vam omogućuje da trčite u ritmu vaše omiljene motivirajuće glazbe. Zahvaljujući držačima za bidon ili bočice, uvijek ćete biti pravilno hidriratni uz izotonik ili vodu.

Učinkovit motor i brzina

Traka za trčanje koristi tihi motor snage 1,5 HP (maksimalna snaga od 2,5 HP). Raspon brzine od 0,8 - 14 km/h omogućuje vam hodanje, lagani jogging, fitness i brzo trčanje. Upravljanje brzinom je olakšano gumbima za brzi odabir.

Nagib podloge za trčanje

3 razine nagiba površine za trčanje omogućuju vam da oponašate trčanje uzbrdo i više angažirate mišiće nogu. Također dobro funkcionira kada se pripremate za zahtjevna trčanja na otvorenom.

Zaštita zglobova

Sustav Comfort Protect sastoji se od 8 elastomera. Čuva zglobove tijekom trčanja i štiti ih od preopterećenja kada stopalo dođe u dodir sa svakim napravljenim korakom. Osigurava maksimalnu udobnost i sigurnost, bez obzira na nagib površine tijekom treninga.

Udobna upotreba kod kuće

Jednostavno preklapanje u okomiti položaj omogućuje vam značajnu uštedu prostora i olakšava pohranu. Zahvaljujući transportnim kotačima, traka za trčanje se može lako premještati s mjesta na mjesto tijekom i nakon treninga.

Kardio trening, sagorijevanje masti i vitka figura

Vježbanje na traci za trčanje izvrstan je način da se riješite nepotrebne tjelesne masti i poboljšate svoje stanje. Redoviti trening omogućuje brzo i jednostavno sagorijevanje kalorija za postizanje i održavanje vitke figure i dobre kondicije.

Traka za trčanje poboljšava i omogućuje vam da cijelo tijelo ostane u formi. Posebno jača donje mišiće na tijelu. Širok raspon brzina, koji omogućuje hodanje ili trčanje, znači da traku mogu koristiti i starije osobe ili aktivni sportaši.
Zipro traka za trčanje Tekno
Zipro traka za trčanje Tekno
637,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe