epix (Gen 2) Sapphire, White Titanium

epix (Gen 2) Sapphire, White Titanium

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nosite epix. Pripremite se za epske avanture.

Bez obzira na to kakvi su vam fitness ciljevi, vrhunski pametni sat za aktivnosti epix ima sve što vam je potrebno da ih o... Pročitaj cijeli opis

1.048,51 € -24 %
799,00 €
1-3 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Polleo Sport ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bondie.hr ponudi
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0199FBE8
Prijavi grešku
Nosite epix. Pripremite se za epske avanture.

Bez obzira na to kakvi su vam fitness ciljevi, vrhunski pametni sat za aktivnosti epix ima sve što vam je potrebno da ih ostvarite.

Bolje upoznajte svoje tijelo uz neprekidno praćenje zdravlja.
Uz pametne obavijesti1 ostat ćete povezani sa svime što vam je važno.
Trenirajte na svoj način uz ugrađene sportske aplikacije na zapešću.
Veća pokrivenost satelitima omogućuje preciznije pozicioniranje.
Pouzdano navigirajte uz opcionalne TopoActive karte na zapešću.
Neka avantura traje još dulje uz do 16 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Dizajniran za vaš stil života

Uz predivan AMOLED zaslon veličine 1,3” koji je uvijek uključen vaš će sat izgledati življe čak i pod jakim sunčevim svjetlom.

Dodirni zaslon i gumbi

Pouzdani gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama karte.

Vrhunski materijali

Uskladite izgled sata sa svojim stilom života odabirom zaslona od safirnog stakla, titanijskog okvira ili okvira od nehrđajućeg čelika.

Neprekidno pratite svoje zdravlje.Pulsni oksimetar

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju2 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi procijenio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

Senzor pulsa na zapešću

Sat stalno bilježi vaš puls3 i upozorit će vas ako puls bude previsok ili prenizak tijekom odmora. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

Praćenje disanja

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

Praćenje stresa

Varijabilnost pulsa upotrebljava se za izračun rezultata razine stresa pa možete vidjeti proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan.

Rezultat spavanja i napredno praćenje spavanja

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje rezultat spavanja i druge podatke.

Senzor energije Body Battery™

Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

Praćenje hidracije

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Možete postaviti i automatski cilj za hidraciju koji se prilagođava ovisno o vašem znojenju tijekom aktivnosti.

Mjerite svoje performanse.Sportske aplikacije

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

Animirana vježbanja

Ovaj je sat opremljen animiranim vježbama za kardio trening, trening snage, jogu i pilates koje se lako prate i koje možete gledati na zaslonu svog sata. Birajte između prethodno učitanih animiranih vježbi ili preuzmite nove iz Garmin Connect™ online zajednice kad se upari s kompatibilnim uređajem.

HIIT vježbanja

Ovaj profil aktivnosti s različitim mjeračima vremena upotrebljavajte za praćenje HIIT vježbanja, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

Garmin trener

Ovi besplatni prilagodljivi planovi treniranja stavljaju vam na raspolaganje savjete stručnih trenera i prilagođavaju se vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno na vaš sat iz aplikacije Garmin Connect.

Vizualno predviđanje utrke

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

Tehnologija PacePro™

Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

Maksimalni VO2

Trenirajte pametnije uz Maksimalni VO2 koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To se mjerenje prilagođava za terensko trčanje te uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

Mjerenje performansi

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju procijenjene vrijednosti za dinamiku trčanja, maksimalni VO2, savjetnika za oporavak i još mnogo toga.

Izdržljivost u stvarnom vremenu

Pratite svoje napore i upravljajte njima te izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

Preporučeno vježbanje dana

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

Savjetnik za oporavak

Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

MTB dinamika

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja Grit™ i Flow™ kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

Turno skijanje

Budite informirani čak i u snijegu. Ovaj prethodno učitani profil pomaže razlikovati skijanje i penjanje. Prikazuje mjerenja specifična za uspon ili silazak.

Dinamika cross-country skijanja

Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

Funkcije za surfanje

Ovaj sat u kombinaciji s widgetom Surfline® pruža podatke o morskim mijenama, visini valova, vjetru i ocjene valova za pet najbližih lokacija, a kada se upotrebljava s aplikacijom Surfline Sessions™, omogućuje izradu videozapisa svakog vala koji ulovite ispred Surfline kamere.

Navigirajte kamo god vas avanture odvedu.Podrška za višestruki GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS, GALILEO). Primite više frekvencija koje odašilju navigacijski sateliti i oslonite se na preciznije određivanje položaja u područjima u koja GNSS signali ne dopiru ili su reflektirani i slabi.

ABC senzori

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

Aklimatizacija

Ovaj widget prikazuje vašu trenutačnu nadmorsku visinu, aklimatiziranu nadmorsku visinu i koreliranu pulsnu oksimetriju2, puls3 i broj udisaja kako biste vidjeli kako se držite na trenutačnoj nadmorskoj visini.

Funkcija ClimbPro

Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

TopoActive Karte više kontinenata

Preuzmite TopoActive karte čitavog svijeta putem Wi-Fi® veze ili učitajte svoju lokalnu regiju na sat Sapphire kako se nikada se biste izgubili na svojim putovanjima. Pregledavajte konture terena, nadmorske visine, planinske vrhove, parkove, obale, rijeke, jezera i druge geografske značajke.

Skijaške karte

Jurite padinama uz prethodno učitane topografske karte i na kartama SkiView™ saznajte nazive staza i ocjene težine za 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

Golf tereni

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost određivanja cilja dodirom i funkciju PlaysLike Distance.

Izrada povratne rute

Unesite udaljenost koju želite prijeći i dobit ćete predložene rute koje će vas dovesti natrag do početne točke. Trendline™ određivanje rute na temelju popularnosti pomaže vam u pronalaženju najboljih lokalnih staza.

Navigacija skretanje-po-skretanje

Pratite rutu ili stazu s pomoću uputa skretanje-po-skretanje koje vas unaprijed obavještavaju o sljedećem skretanju.

Ostanite povezani.Pametne obavijesti

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s kompatibilnom pametnom telefonu.

Aplikacije za glazbu

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona putem bežičnih slušalica.

Funkcija za beskontaktno plaćanje Garmin Pay™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

Funkcije za sigurnost i praćenje

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda4.

Connect IQ™ trgovina

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine trgovine kad se sat upari s kompatibilnim uređajem.

Upravitelj napajanja

Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

Trajanje baterije

Baterija traje do 16 dana u načinu rada pametnog sata i do 42 h u GPS načinu rada.

1 Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.
2 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
3 Točnost praćenja aktivnosti.
4 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.

Wi-Fi je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB. Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica.

Specifikacije:OpćenitoMATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIVStaklo Corning® Gorilla® DX
Sapphire izdanja: safirno kristalno stakloMATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIRPasivirano Nehrđajući čelik
Sapphire izdanja: Ugljično sivi DLC titan ili čisti titanMATERIJAL KUĆIŠTAPolimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od čelika
Sapphire izdanja: polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od titanijaQUICKFIT™ REMENI ZA SATUključeno (22 mm)MATERIJAL REMENASilikonVELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV47 x 47 x 14,5 mm
Odgovara zapešćima opsega:
Silikonski remen: 125 – 208 mm
Kožni remen: 132 – 210 mm
Tkani remen: 132 – 210 mm
Metalni remen: 132 – 215 mmZASLON OSJETLJIV NA DODIRDaZASLON U BOJIDaVELIČINA ZASLONA, Š X VPromjer od 1,3 mm (”33,02)REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V416 x 416 pikselaVRSTA ZASLONAAMOLED (uvijek uključen)TEŽINA76 g (samo kućište: 53 g)
Sapphire izdanja: 70 g (samo kućište: 47 g)TRAJANJE BATERIJEPametni sat: do 16 dana (do 6 dana kad je uvijek uključen)
Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 21 dana
Samo GPS: do 42 h (30 h kad je uvijek uključen)
Svi sustavi satelita: do 32 h (24 h kad je uvijek uključen)
Svi sustavi satelita i više frekvencijskih opsega: do 20 h (15 h kad je uvijek uključen)
Svi sustavi satelita i glazba: do 10 h (9 h kad je uvijek uključen))
GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 75 h
GPS način rada za ekspedicije: do 14 danaVODOOTPORAN10 ATMUGRAĐENA MEMORIJA16 GB
Sapphire izdanja: 32 GBFunkcije sataFUNKCIJE SATADaSINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OMDaAUTOMATSKO LJETNO VRIJEMEDaALARM NA SATUDaMJERAČ VREMENADaŠTOPERICADaVRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCADaPraćenje zdravljaMJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE)DaDNEVNI PULS U MIROVANJUDaUPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULSDa (visok i nizak)STOPA DISANJA (24X7)DaPULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOMDa (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)KONDICIJSKA DOBDa (20 mm, industrijski standard)SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™DaCJELODNEVNO PRAĆENJE STRESADaPODSJETNICI NA OPUŠTANJEDaMJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJEDaSPAVANJADa (napredno)PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE)DaHIDRACIJADa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJADa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)HEALTH SNAPSHOTDaSenzoriOMOGUĆEN GPSDaGLONASSDaGALILEODaVIŠEFREKVENTNO POZICIONIRANJEDa (samo Sapphire izdanja)GARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDaBAROMETARSKI VISINOMJERDaELEKTRONIČKI KOMPASDaŽIROSKOPDaBRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA)DaTERMOMETARDaSENZOR OSVJETLJENJA U OKOLINIDaPULS, KISIK I AKLIMATIZACIJADaSvakodnevne pametne funkcijePOVEZIVOSTBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA)DaON-DEVICE CONNECT IQ™ STOREDaPAMETNE OBAVIJESTIDaODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™)DaKALENDARDaPROGNOZADaPOSTAVKE U STVARNOM VREMENU SINKRONIZIRAJU SE S GARMIN CONNECT™ MOBILNIM UREĐAJEMDaŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJEDaUPRAVLJANJE GLAZBOMDaREPRODUKCIJA GLAZBEDaPOHRANA GLAZBEDo 2.000 pjesamaPRONAĐI MOJ TELEFONDaFUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT"DaUPRAVLJANJE VIRB® KAMEROMDaKOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOMiPhone®, Android™UPARUJE SE S APLIKACIJOM GARMIN GOLFDaKOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDaGARMIN PAY™DaFunkcije za sigurnost i praćenjeLIVETRACKDaGROUP LIVETRACKDaDIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENUDaPREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTIDaPOMOĆDaTaktičke funkcijeDVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATEDaFunkcije za praćenje aktivnostiBROJAČ KORAKADaTRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI)DaAUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU)DaIZRAČUN POTROŠENIH KALORIJADaBROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELIDaPRIJEĐENA UDALJENOSTDaMINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJADaTRUEUP™DaMOVE IQ™DaAPLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGESDa (opcionalna Connect IQ aplikacija)Oprema za fitness/teretanuDOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANUVježbe snage, kardio trening, HIIT i treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates i jogaKARDIO VJEŽBEDaVJEŽBE SNAGEDaHIIT WORKOUTSDaJOGA VJEŽBEDaPILATES VJEŽBEDaZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJADaAUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJADaFunkcije za trening, planiranje i analizuZONE PULSADaUPOZORENJA ZA PULSDaKALORIJE NA TEMELJU PULSADaPOSTOTAK MAKSIMALNOG PULSADaPOSTOTAK REZERVE PULSADaVRIJEME OPORAVKADaAUTOMATSKI MAKSIMALNI PULSDaTEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA)da (s kompatibilnim dodacima)HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE)DaBROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA)da (s kompatibilnim dodacima)GPS BRZINA I UDALJENOSTDaPRILAGODLJIVI ZASLON(I)DaPRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTIDaAUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE)DaINTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA)DaNAPREDNO VJEŽBANJEDaPREUZIMANJE PLANOVA TRENINGADaNAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE POSTAVKE BATERIJE TIJEKOM AKTIVNOSTIDaAUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA)DaRUČNO OZNAČAVANJE DIONICEDaMJERAČI ODMORADaPRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMADaAKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINUDaVO2 MAX (TRČANJE)DaMAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE)DaREALTIME STAMINADaSTATUS TRENIRANJA (OMOGUĆUJE VAM DA SAZNATE TRENIRATE LI UČINKOVITO PRAĆENJEM PODATAKA O VAŠEM TRENIRANJU, UKLJUČUJUĆI MAKSIMALNI VO2 I ANAEROBNI PRAG, KOJE ZATIM USPOREĐUJE S NOVIM PODACIMA)DaOPTEREĆENJE TRENIRANJA (KOMBINIRA PODATKE O PULSU I MAKSIMALNOM VO2 I TAKO OCJENJUJE INTENZITET VAŠEG VJEŽBANJA U PERIODU OD 28 DANA KAKO BISTE BILI SIGURNI DA SE NALAZITE U OPTIMALNOM RASPONU ZA POSTIZANJE SVOJIH CILJEVA)DaFOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJADaEFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJADaEFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJADaPRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA)DaPOBOLJŠANO VRIJEME OPORAVKADaPREPORUČENO VJEŽBANJE DANADaPRILAGODLJIVA UPOZORENJADaZVUČNI ODZIVNICIDaVRIJEME ZAVRŠETKADaVIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM)DaVIRTUAL RACER™DaAUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA)DaVIŠE SPORTOVADaVODIČ KROZ STAZEDaSEGMENTI (LIVE, GARMIN)DaSTRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI)DaSTVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM)DaTRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTIDaZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOMDaTIPKE PREČACADaAUTOMATSKO POMICANJEDaPOVIJEST AKTIVNOSTI NA SATUDaPHYSIO TRUEUPDaFunkcije za trčanjeDOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJETrčanje, trčanje na atletskoj stazi, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, virtualno trčanje, ultra trčanjeVRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-ADaDINAMIKA TRČANJAda (s kompatibilnim dodacima)VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE (KOLIČINA "POSKAKIVANJA" DOK TRČITE I OMJER TROŠKA I KORISTI U ODNOSU NA DULJINU KORAKA)da (s kompatibilnim dodacima)VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS (POKAZUJE KOLIKO STE VREMENA DOK TRČITE U DODIRU S TLOM, A KOLIKO U ZRAKU I OMOGUĆUJE VAM PROVJERU SIMETRIJE TRČANJA)da (s kompatibilnim dodacima)DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU)da (s kompatibilnim dodacima)KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)DaSTANJE PERFORMANSI (NAKON ŠTO STE TRČALI 6 DO 20 MINUTA, VAŠA SE KONDICIJA U STVARNOM VREMENU USPOREĐUJE S VAŠOM PROSJEČNOM RAZINOM KONDICIJE)DaLAKTATNI PRAG (ANALIZOM VAŠEG TEMPA I PULSA PROCJENJUJE TOČKU U KOJOJ SE VAŠI MIŠIĆI POČINJU BRZO UMARATI)da (s kompatibilnim dodacima)PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPODaVJEŽBANJE TRČANJADaPREDVIĐANJE UTRKEDaSENZOR BRZINE/KADENCEDaFunkcije za golf42.000 PRETHODNO UČITANIH TERENA U CIJELOM SVIJETUDaUDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA)DaUDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVADaIZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU)AutomatskiDIGITALNI REZULTATIDaPRILAGOĐENI CILJEVIDaPRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY)DaGARMIN AUTOSHOT™DaPOTPUNA VEKTORSKA KARTADaAUTOMATSKO COURSEVIEW AŽURIRANJEDaRUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICEDaOPASNOSTI I CILJEVI TERENADaSMJER PREMA ZASTAVICIDaIGRAJ STVARNU UDALJENOSTDaODREĐIVANJE CILJA DODIROM (DODIRNITE CILJ NA ZASLONU KAKO BISTE VIDJELI UDALJENOST DO TE TOČKE)DaPRAĆENJE HENDIKEPADaKOMPATIBILNOST S TRUSWING™ SENZORIMADaMJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARADaPODRŽAVA AUTOMATSKO PRAĆENJE PALICA (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)DaDOZVOLJEN U GOLF TURNIRIMADaFunkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenomDOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOMPlaninarenje, dvoransko penjanje, bouldering, penjanje, brdski biciklizam, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje, vožnja kajakom, surfanje, kiteboarding, jedrenje na dasci, hodanje na krpljama, lov, Jumpmaster, taktičke aktivnosti, tenis, pickleballNAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKEDaTRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENUDaNATRAG NA POČETAKDaTRACBACK®DaULTRATRAC MODEDaNAČIN RADA "OKO MENE"DaUP AHEADDaPROFIL NADMORSKE VISINEDaUDALJENOST DO ODREDIŠTADaINDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKADaCLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONADaTERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPONDaVERTIKALNA BRZINADaUKUPNI USPON/SILAZAKDaGRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINEDaPRETHODNO UČITANE TOPOGRAFSKE KARTEDa (samo Sapphire izdanja)PRETHODNO UČITANE KARTE CESTA I STAZADa (samo Sapphire izdanja)PRETHODNO UČITANE KARTE SKIJALIŠTADaPODRŠKA ZA PREUZIMANJE KARATADaKOMPATIBILNOST SA SOFTVEROM BASECAMP™DaGPS KOORDINATEDaSIGHT 'N GODaIZRAČUN POVRŠINEda (putem aplikacije Connect IQ™)KALENDAR LOVA/RIBOLOVAda (putem aplikacije Connect IQ™)PROJEKCIJA TOČKEDaINFORMACIJE O SUNCU I MJESECUda (putem aplikacije Connect IQ™)XERO™ LOKACIJEDaGPS AKTIVNOST EKSPEDICIJEDaTIDESda (putem aplikacije Connect IQ™)Funkcije za biciklizamDOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILIBiciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam, triatlonUPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ)DaSTAZEDaGARMIN BICIKLISTIČKA KARTA (RUTABILNA BICIKLISTIČKA KARTA ULICA)DaTEŽINA I TOK ZA BRDSKI BICIKLIZAMDaBICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE)DaUTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTIDaFTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE)da (s kompatibilnim dodacima)KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMADaKOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA)DaNAPREDNA PODRŠKA ZA VECTORDaKOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU)DaKOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG)DaKOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMADaPODRŠKA SENZORA BRZINE I KADENCE (SA SENZOROM)DaFunkcije za plivanjeDOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJEPlivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama, plivanje/trčanjeMETRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)DaMETRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)DaPREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL)DaBILJEŽENJE DRILL VJEŽBIDaSTANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0)DaMJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEMDaAUTOMATSKI ODMORDaUPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOSTDaUPOZORENJE ZA TEMPO (SAMO ZA PLIVANJE U BAZENU)DaPOKRETANJE ODBROJAVANJADaVJEŽBANJE PLIVANJADaKRITIČNA BRZINA PLIVANJADaPODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDaPULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA)Da (s HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ i HRM-Pro ™)Funkcije za praćenje djeceAPLIKACIJA ZA IZAZOVE TOE-TO-TOE™Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)PovezivostUPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROMU kutiji:epix (Gen 2)
Kabel za punjenje / prijenos podataka
Dokumentacija
epix (Gen 2) Sapphire, White Titanium
epix (Gen 2) Sapphire, White Titanium
799,00 €
u Polleo Sport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe