XIAOMI bežična pristupna točka Mesh System AX3000 (2-pack)

XIAOMI bežična pristupna točka Mesh System AX3000 (2-pack)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stabilna mreža, Wi-Fi pokrivenost veća od 370 m2
Dvopojasni Wi-Fi 6 priključak za besprijekorno web iskustvo
Brza bežična veza do 2976 Mb/s
Pouzdana veza s 254 u...
Pročitaj cijeli opis
147,13 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena jučer u 14:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod XIAOMI bežična pristupna točka Mesh System AX3000 (2-pack). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Frekvencijski pojas
Wi-Fi generacija
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BD2FB9
Prijavi grešku
Stabilna mreža, Wi-Fi pokrivenost veća od 370 m2
Dvopojasni Wi-Fi 6 priključak za besprijekorno web iskustvo
Brza bežična veza do 2976 Mb/s
Pouzdana veza s 254 uređaja

Xiaomi Mesh Mesh sustav pruža potpunu pokrivenost složenih kućnih postavki
Mrežni sustav Xiaomi AX3000 (2 paketa) spaja se u mrežnu mrežu koja pruža Wi-Fi 6 pokrivenost u cijelom domu i pokriva više od 370 m2 prostora. Xiaomi Mesh System AX3000 kompatibilan je s mrežama istog modela ili usmjerivača AX9000, do ukupno 10 uređaja. Signal se automatski i jednostavno kreće između različitih usmjerivača, omogućujući vam pristup bežičnoj mreži u svakom trenutku internet bez obzira na lokaciju u kući

AI-mesh sustav
U mrežnoj mreži stvorenoj sustavom Xiaomi Mesh AX3000, kada se otkrije neispravan čvor, ponovno se planira cjelokupna mrežna arhitektura kako bi se osigurao pravilan rad.

Mrežasta oprema je pametna, intuitivna i jednostavna za ugradnju
Sustav Xiaomi mesh AX3000 (2 pakiranja) tvornički je unaprijed konfiguriran, tako da ne zahtijeva složenu konfiguraciju i spreman je za uporabu *. Sada, bez prethodnog iskustva, možete lako ući u doba brzog interneta.

Uživajte u iznimno brzoj Wi-Fi 6 vezi već danas
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) nudi povezivost od 2,4 GHz i 5 GHz, oboje s tehnologijom 802.11ax. Oba pojasa pružaju kombiniranu dvopojasnu bežičnu brzinu do 2976 Mb/s *; gotovo dvostruko veću brzinu od konvencionalnog AC1200 usmjerivača. 1024 QAM je također brži od 256 QAM s Wi-Fi 5, tako da nećete morati čekati na brzi pristup internetu.

Velika širina pojasa od 160 MHz za izvanredno iskustvo
Ako je širina pojasa bila autocesta, uobičajeni 2-pojasni prometni sustavi uvijek su zasićeni. Međutim, zahvaljujući Xiaomi Mesh Mesh (AX3000) (2 paketa), širina svake trake i brzina u pojasu od 5 GHz udvostručuju se *. Uživajte u besprijekornom online doživljaju, čak i kad ste povezani s više uređaja.

Visokoučinkovit OFDMA prijenos olakšava pristup internetu na više uređaja
OFDMA tehnologija omogućuje usmjerivačima obradu tokova podataka s više uređaja u isto vrijeme, kada mnogi uređaji zahtijevaju prijenos podataka, smanjuju zagušenje mreže i značajno smanjuju latenciju.

Stabilna internetska povezivost za 254 uređaja odjednom
Era pametnih domova donosi sve više i više povezanih uređaja u dom. Svaki proizvod Xiaomi Mesh System AX3000 (2 pakiranja) uključuje 256 MB RAM-a, koji je dizajniran za složena i ležerna okruženja s velikim brojem uređaja, kao što su obiteljska okupljanja ili zabave, kako bi se osigurala stabilna povezivost i odziv na vrijeme.

Ne samo da je energetski učinkovitiji, već je i otporniji.
Tehnologija ciljnog vremena buđenja spojena je samo kada je primljen signal odašiljača. U suprotnom će ostati u stanju mirovanja. Time se smanjuje prosječna potrošnja energije pri spajanju na Wi-Fi uređaje i produljuje vijek trajanja proizvoda.

Jednostavnije i pametnije korisničko iskustvo
Sustav Xiaomi Mesh AX3000 (2 paketa) podržava pametno upravljanje putem aplikacije Xiaomi Home/mi Home, što pojednostavljuje postavljanje mreže tako da čak i početnici mogu lako pristupiti brzim mrežama.

Inovativna crna pravokutna kocka
Skrivene dvopojasne antene visokih performansi, toplinska arhitektura sa stupom, konvekcija s velikim kanalima i masivno metalno rashladno tijelo osiguravaju stabilan rad.
XIAOMI bežična pristupna točka Mesh System AX3000 (2-pack)
XIAOMI bežična pristupna točka Mesh System AX3000 (2-pack)
147,13 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe