Axagon USB HUB 3xUSB-C 3.2 + GLAN, HMC-GL3A

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Metalni USB 3.2 Gen 1 multi-port hub s tri USB priključka i Gigabit LAN Tanki metalni USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) multi-port hub AXAGON HMC-GL3A povezuje do tri USB uređaja... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 8:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Cijena s dostavom
28,99 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019C1D74
Prijavi grešku
Metalni USB 3.2 Gen 1 multi-port hub s tri USB priključka i Gigabit LAN Tanki metalni USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) multi-port hub AXAGON HMC-GL3A povezuje do tri USB uređaja na prijenosno računalo ili računalo i također dodaje Gigabit mrežnu karticu koja povezuje vaše računalo s mrežom velike brzine.Trajno učvršćeni USB kabel dužine 20 cm idealan je za korisnike mobilnih uređaja.Ovo kompaktno čvorište s više priključaka također se nosi s trajnim povezivanjem nekoliko vanjskih pogona. Zahvaljujući brzom USB 3.2 Gen 1 sučelju je brzina prijenosa do 5 Gb/s.Gigabitni mrežni adapter proširuje računalo brzom i stabilnom mrežnom vezom, dodaje mrežni konektor koji nedostaje RJ-45 ili dodaje drugu mrežnu karticu. LAN adapter kompatibilan je s brzinom od 10/100/1000 Mbit/s, a također nudi širok raspon značajki, kao što je IPv4/IPv6 kontrolni zbroj za smanjenje opterećenja CPU-a kontrolnim zbrojima, detekcija križanja i auto-korekcija, TCP veliko opterećenje slanja, podrška za različite načine rada značajke Wake-on-LAN, rad s virtualnim LAN-om (VLAN) i napredne značajke upravljanja napajanjem. U modernim operativnim sustavima od Windows 8.1 iznad, adapter omogućuje jednostavnu automatsku instalaciju bez potrebe za internetskom vezomReplikator portova idealan je dodatak za ultrabookove s malim brojem USB-A priključaka i bez mrežne kartice. Hub se ne plaši niti povezati s telefonima s UCB-C konektorom. Na telefon ili tablet možete spojiti flash pogon, tipkovnicu i miš. Neki telefoni i tableti s Android operativnim sustavom, kao što je Samsung S9 +, mogu se spojiti na Internet mrežnim Ethernet kabelom zahvaljujući ovom hub-u.
Axagon USB HUB 3xUSB-C 3.2 + GLAN, HMC-GL3A
Axagon USB HUB 3xUSB-C 3.2 + GLAN, HMC-GL3A
22,00 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe