Feringa Classic Meat Meni 12 x 400 g - Losos i puretina

Feringa Classic Meat Meni 12 x 400 g - Losos i puretina

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Receptura hrane Feringa Pure Meat sastoji se od najmanje dva izvora proteina - 70 % mesa ili ribe i iznutrica - kombiniranih s malo domaćeg povrća ili voća i začinskog bi... Pročitaj cijeli opis
27,98 € -5 %
26,49 €
2-4 dana
-5 %27,98 €
s dostavom 27,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Feringa Classic Meat Meni 12 x 400 g - Losos i puretina. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019C87AB
Prijavi grešku
Receptura hrane Feringa Pure Meat sastoji se od najmanje dva izvora proteina - 70 % mesa ili ribe i iznutrica - kombiniranih s malo domaćeg povrća ili voća i začinskog bilja. Receptura ne sadrži žitarice, umjetne arome, bojila i konzervanse te je prilagođena potrebama mačke. Pripremljena je s najvećom pažnjom i ljubavi u austrijskoj obiteljskoj tvrtki. Pažljiv odabir domaćih sastojaka omogućuje mnoštvo kreativnih kombinacija i raznolikih varijanti. Sve što stoji na etiketi nalazi se unutar konzerve - za autentičan okus. Feringa Classic Meat Menü u pregledu: s ljubavlju i pomno pripremljena hrana u Austriji, okus domaće hrane 70 % mesa ili ribe i vrijednih iznutrica najmanje dva izvora proteina hrana prikladna za mačke, bez žitarica s dodatnom kreativnosti i raznolikosti skladna kombinacija s povrćem i začinskim biljem koje raste u vrtu sastojci kao na deklaraciji: isključiva upotreba navedenih sastojaka autentičan okus: bez umjetnih boja, aroma i konzervansa Feringa - hrana spremljena s puno ljubavi kao kod kuće!
Feringa Classic Meat Meni 12 x 400 g - Losos i puretina
Feringa Classic Meat Meni 12 x 400 g - Losos i puretina
26,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe