Wolf of Wilderness Soft - Silvery Lakes - piletina iz slobodnog uzgoja i pačetina - 12 kg

Wolf of Wilderness "Soft - Silvery Lakes" - piletina iz slobodnog uzgoja i pačetina - 12 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Wolf of Wilderness Soft "Silvery Lakes" - piletina iz slobodnog uzgoja i pačetina: Orijentirano na prehrambene navike vuka u divljini: za pse svih pasmina i veličina Polu... Pročitaj cijeli opis
71,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Wolf of Wilderness "Soft - Silvery Lakes" - piletina iz slobodnog uzgoja i pačetina - 12 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019CB5C7
Prijavi grešku
Wolf of Wilderness Soft "Silvery Lakes" - piletina iz slobodnog uzgoja i pačetina: Orijentirano na prehrambene navike vuka u divljini: za pse svih pasmina i veličina Poluvlažna suha hrana: više mesnog soka (18 %) za puniji okus i mekše krokete 100 % receptura bez žitarica: pogodna i za pse koji pate od intolerancije na žitarice Vrlo kvalitetni proteini: najmanje 40 % svježe nemasne piletine i dragocjenih proteina patke Odgovorna i ukusna: sadrži svježu piletinu iz 100 % vrhunskog uzgoja – više prostora, više sijena za podlogu, s pristupom vanjskim zelenim površinama Divlje i originalno: obogaćena šumskim voćem, korijenjem i samoniklim biljem Održiva vrhunska kvaliteta: hrana se proizvodi u obiteljskom poduzeću u Njemačkoj, ambalaža se može reciklirati* * "Razred AA: može se reciklirati u visokoj mjeri" - dodijeljen službeni certifikat zavoda Cyclos – HTP . Duboko u divljini kriju se lovišta vuka. Na mjestu gdje se odraz mračne šume zrcali u jezeru srebrna sjaja, vuk ide u lov na patke. Wolf of Wilderness - hrana primjerena potrebama vrste, orijentirana na prehrambene navike vuka u divljini. Receptura je bez žitarica, a osim mnogo svježeg mesa, sadrži šumsko voće, korijenje i samoniklo bilje. Divlji i originalni. Wild and free. Više o filozofiji marke i o ukupnom asortimanu vrhunske hrane proizvođača "Wolf of Wilderness" možete pronaći OVDJE.
Wolf of Wilderness "Soft - Silvery Lakes" - piletina iz slobodnog uzgoja i pačetina - 12 kg
Wolf of Wilderness "Soft - Silvery Lakes" - piletina iz slobodnog uzgoja i pačetina - 12 kg
71,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe