Crane SUP daska

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
SUP (Stand Up Paddle Board) daska na napuhavanje nudi optimalnu zabavu u slobodno vrijeme za početnike ili napredne korisnike. Napuhati se može svega za par minuta i zaba... Pročitaj cijeli opis
303,94 € -41 %
179,99 €
2-7 dana
-41 %303,94 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o woolf.hr ponudi
Ponuda trgovine woolf.hr za proizvod Crane SUP daska. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
SUP oprema
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019CB643
Prijavi grešku
SUP (Stand Up Paddle Board) daska na napuhavanje nudi optimalnu zabavu u slobodno vrijeme za početnike ili napredne korisnike. Napuhati se može svega za par minuta i zabava već može početi. S 2-komornom konstrukcijom daska nudi povećanu sigurnost i stabilnost. Daska je dimenzije 305 x 76 x 15 cm, lako je prenosiva (teži samo 10kg) i ima maksimalnu nosivost od 115 kg. EVA baza daske osigurava optimalno prianjanje i štiti od proklizavanja. SUP dolazi u kompletu s praktičnom torbom za nošenje, visokokvalitetnom zračnom pumpom, sigurnosnim užetom na čičak, kajak naslonom, perajama, veslom i kompletom za popravak. Uključeno sigurnosno uže osigurava da daska uvijek ostane blizu, čak i ako padnete u vodu. Mala oštećenja ili ventili koji propuštaju mogu se brzo popraviti uz pomoć priloženog seta za popravak i detaljnim uputstvima. Ako se na trupu pojavi mjehurić kao na slici (bez panike ??) potrebno ga je samo oprezno probušiti i ispustiti zrak. Najčešći uzrok takve pojave je kada je SUP dugo izložen jakom suncu i gornji sloj se odvoji od trupa no može se brzo sanirati na licu mjesta i to nije razlog za reklamaciju.

NAPOMENA: Zašto tako dobar proizvod po super cijeni? Radi se o takozvanom B-STOCK proizvodu što znači da je služio kao izložbeni/prezentacijski primjerak te je moguće da ne dolazi u originalnoj kutiji. Nakon prezentacije SUP je pregledan, dodatno je testiran na ispravnost, ponovno zapakiran, a na kućnu adresu dolazi BESPLATNO. Moguće su sitne ogrebotine odnosno tragovi korištenja. Garancija na artikl je godinu dana, dovoljno je samo sačuvati račun.??



Za detaljne informacije preuzmi uputstva:

Hrvatski

Njemački
Crane SUP daska
Crane SUP daska
179,99 €
u woolf.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe