Maxi-Cosi kolica Plaza Plus - Essential Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Maxi-Cosi Plaza plus su urbana udobna kolica dizajnirana da olakšaju vaš obiteljski život u gradu. Kao kolica prikladna od rođenja, PlazaPlus osigurava udobnu, glatku ... Pročitaj cijeli opis

749,90 € -15 %
637,42 €
3-6 dana
-15 %749,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Maxi-Cosi kolica Plaza Plus - Essential Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019D63F2
Prijavi grešku

Maxi-Cosi Plaza plus su urbana udobna kolica dizajnirana da olakšaju vaš obiteljski život u gradu. Kao kolica prikladna od rođenja, PlazaPlus osigurava udobnu, glatku vožnju za vašu bebu. Uz kolica dolazi košara dok se autosjedalica može kupiti odvojeno kako bi se stvorio 3u1 putni sistem.

Sve u vezi ovih kolica olakšava vam svakodnevni život! Roditelji koji obavljaju više zadataka mogu jednom rukom sklopiti kolica, dok u drugoj drže dijete. Pojas koji se lako postavlja, jednoručno podešavanje i magnetska kopča olakšavaju pričvršćivanje vašeg mališana, sigurno i spremno za put. Prepuna svakodnevnih jednostavnih značajki, Maxi-Cosi kolica Plaza Plus pružit će vam mir da lako krenete gradom i izvan njega.

Plaza Plus su reverzibilna kolica prikladna od rođenja i dolaze s super udobnom i prostranom košarom. Sustav putovanja 3-u-1 čini super-lako prebacivanje između sjedala, košare i jedne od kompatibilnih Maxi-Cosi autosjedalica za bebe (nije uključena).

Pretvaranje neravne urbane džungle u svilenkasto glatku vožnju je čas posla za Plaza Plus kolica. Udobna kolica s ovjesom na 4 kotača, Xtrail amortizerima i velikim kotačima otpornim na probijanje. Plaza Plus nude vrhunsku udobnost i prepuna su posebnih značajki koje olakšavaju svaki dan.

*Adapteri za košaru i autosjedalice se kupuju posebno: Adapteri

Maxi-Cosi kolica Plaza Plus - Essential Black
Maxi-Cosi kolica Plaza Plus - Essential Black
637,42 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe