SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 4GB/64GB, Silver

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Osjeti sve prednosti brzog procesora, velikog zaslona i izdržljive baterije uz novi Samsung Galaxy Tab A8 koji će ti pružiti vrhunsko iskustvo korištenja bilo da j... Pročitaj cijeli opis
265,31 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 22:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Ponuda trgovine Sancta Domenica Samsung za proizvod SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 4GB/64GB, Silver. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodan operativni sustav
Radna memorija RAM (u GB)
SAMSUNG modeli
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01946F88
Prijavi grešku
Osjeti sve prednosti brzog procesora, velikog zaslona i izdržljive baterije uz novi Samsung Galaxy Tab A8 koji će ti pružiti vrhunsko iskustvo korištenja bilo da je u pitanju zabava, učenje ili rad. Novi Samsung Galaxy Tab A8 ističe se laganim dizajnom s proširenim zaslonom od 10.5 inča i upečatljivo tankim okvirom omjera 16:10, što omogućava prirodnije iskustvo gledanja. Odličan veliki zaslon nadopunjuje četverostruki zvučnik s Dolby Atmos® tehnologijom koji osigurava vrhunski zvuk iznimne kvalitete te realistične dubine i detalja bilo da gledaš film igraš igrice ili pričaš s drugima putem videopoziva.Uz kvalitetan zaslon i zvučnik, Galaxy Tab A8 korisnicima donosi još moćnije performanse. CPU i GPU kapaciteti novog Galaxy Tab A8 povećani su za 10% kako bi osigurali brži i fluidniji rad bez frustrirajućeg zastajkivanja, a tu dolazi i 4GB radne memorije. Uz to, 64 GB interne memorije pobrinut će se za pohranu velikog broja podataka, a ukoliko ti to ne bude dovoljno, možeš ju proširiti i sa do 1TB vanjske memorije. Baterija od 7,040mAh s brzim-punjenjem i do 15W omogućit će višesatno uživanje u bilo kojem sadržaju.Galaxy Tab A8 nudi vrhunski interaktivni edukativni sadržaj uz praktične mogućnosti roditeljskog nadzora da se djeci pruži stimulativno okruženje za učenje od kuće, ali i izvan nje. Korisnici mogu u trenu pristupiti sveobuhvatnoj snimci korištenja uređaja i njegove aktivnosti na jednom mjestu i odrediti ciljanu količinu korištenja uređaja te ju potom pratiti kroz tjedan. Uz mogućnost personalizacije početnog zaslona razigranim ikonama i bojama, najmlađi korisnici mogu uživati u zabavnom iskustvu korištenja tableta prilagođenog upravo njima.Za jednostavan multitasking, zaslon uređaja može se podijeliti na dva dijela što omogućava korištenje dvije aplikacije istovremeno, a uz opciju Multi-Active Window može se dodati čak i pop-up prozor. Uz stražnju kameru od 8MP, prednju kameru od 5MP i novu mogućnost snimanja zaslona, teblet je odličan za korištenje u obrazovne i poslovne svrhe. Korisnici mogu snimati jasne video zapise predavanja visoke kvalitete, ili čak snimiti svoj glas i video dok prezentiraju. Nadalje, korisnici mogu snimati napomene, isticati ključne točke ili pisati po zaslonu, kako bi u potpunosti dočarali ono što prezentiraju.Tu je i brza copy-paste akcija za fluidnu tranziciju s Galaxy Tab A8 tableta na Galaxy pametni telefon, bilo da se radi od dijeljenju poveznica, teksta, fotografija ili bilo kojih drugih materijala.https://www.youtube.com/watch?v=hkwDomMoh3k
SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 4GB/64GB, Silver
SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 4GB/64GB, Silver
265,31 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe