SAMSUNG LED TV UE55AU9072UXXH

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Snažno povećavanje rezolucije na 4K pobrinut će se da svaki sadržaj koji volite možete gledati u 4K. Doživjet ćete i realističniji prikaz boja zahvaljujući njegovoj sofis... Pročitaj cijeli opis
384,76 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 8:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Ponuda trgovine Sancta Domenica Samsung za proizvod SAMSUNG LED TV UE55AU9072UXXH. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dijagonala ekrana (u cm)
140 cm
Operativni sustav
Smart TV
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01797185
Prijavi grešku
Snažno povećavanje rezolucije na 4K pobrinut će se da svaki sadržaj koji volite možete gledati u 4K. Doživjet ćete i realističniji prikaz boja zahvaljujući njegovoj sofisticiranoj tehnologiji mapiranja boja.

Visoki dinamički raspon povećava raspon razina svjetlosti na Vašem TV-u, tako da možete uživati u izuzetno širokom spektru boja i svim vizualnim detaljima, čak i u najtamnijim scenama.

Pogledajmo najnovije tehnologije iz svijeta videoigara koje Vam pomažu da pobijedite u više igara.

Omjeri zaslona 21 : 9 i 32 : 9 daju Vam dodatni prostor za gledanje koji Vam je potreban za maksimalno poboljšanje doživljaja igre — i pobjedu. Optimizirajte svoju igru uz Game Bar traku, izbornik na zaslonu koji Vam omogućuje prilagodbu omjera stranica zaslona u stvarnom vremenu, provjere ulaznog kašnjenja signala, FPS-a, HDR-a, postavki bežičnih slušalica i još mnogo toga.

Uživite se u igru brže uz Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) koji optimizira postavke zaslona tako da imate više kontrole uz jedva primjetno ulazno kašnjenje. Glatko kretanje kroz igru doživite u njegovu najčudesnijem obliku, bez zamućenja zbog pokreta i trzanja.

Okružite se zvukom s televizora i zvučnika koji djeluju u savršenom skladu. Q-Symphony tehnologija obrade zvuka na jedinstveni način omogućuje televizoru i zvučnicima soundbara da rade istovremeno radi boljeg surround efekta bez utišavanja zvučnika televizora.

Svoje kabele držite urednima te ih sakrijte, čime ćete smanjiti nered, a svojemu televizoru osigurati besprijekoran izgled.

Postignite minimalistički dizajn unutrašnjeg uređenja koji ste oduvijek željeli. Zahvaljujući Slim Fit zidnomu nosaču koji se lako postavlja, Vaš će televizor stajati u ravnini sa zidom te će se prirodno stopiti s Vašim prostorom.

Uživajte u mogućnostima svega što možete učiniti. Lako pristupajte svojemu stolnom ili prijenosnom računalu i mobitelu na svojem televizoru.

Odaberite svojega glasovnog pomoćnika; Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant. Prvi su put sva tri pomoćnika ugrađena u Vaš Samsung televizor kako bi Vam donijela optimalan doživljaj zabave i mogućnosti naprednog upravljanja u Vašemu povezanom domu.

Uživajte u besplatnom prijenosu televizijskih sadržaja uz naše virtualne kanale, Samsung TV Plus. Birajte među raznim kanalima koji nude sadržaj za sve interese koji su trenutačno u trendu. Ne morate pitati prijatelja koji je sadržaj aktualan ovih dana. Samo uključite Samsung TV Plus i saznajte.

Besprijekorno povežite svoje aplikacije za video pozive s televizorom i provedite vrijeme sa svojim najdražima na većem ekranu.
SAMSUNG LED TV UE55AU9072UXXH
SAMSUNG LED TV UE55AU9072UXXH
384,76 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe