SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Phantom White

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stigao je novi Samsung Galaxy S22 Ultra 5G koji će oduševiti sve fanove ove linije, kao i ljubitelje popularne Note linije. Naime, ovaj uređaj izuzetno podsjeća na pretho... Pročitaj cijeli opis
1.315,00 €
2-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Phantom White. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
da
Bežično punjenje
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
108 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019FE665
Prijavi grešku
Stigao je novi Samsung Galaxy S22 Ultra 5G koji će oduševiti sve fanove ove linije, kao i ljubitelje popularne Note linije. Naime, ovaj uređaj izuzetno podsjeća na prethodne Note linije, a uz njega dolazi i Stylus Pen koja će se idealno uklopiti u sve aktivnosti koje obavljaš na ovom preglednom 6.8“ Dynamic AMOLED 2X zaslonu, u koji je integriran optički senzor za otključavanje. Osjeti sve prednosti 120 Hz brzine osvježavanja, vrhunske rezolucije (3080x1440 piksela) te HDR+ tehnologije. Zaslon uređaja je zaštićen Corning Gorilla Glass Victus+ zaštitom koja čini ovaj uređaj gotovo neuništivim. Staklenu pozadinu (također zaštićenu Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom) krasi četverostruki set kamera. Samsung Galaxy S22 Ultra 5G može se pohvaliti odličnom 108 MP kamerom, pojačanu trostrukim setom (10+10+12 MP) ultraširoke i telefoto kamera. Slike će izgledati živopisno i realno bez obzira o kojem se objektu slikanja radilo. Ovaj uređaj donosi ti i snimanje u nevjerojatnoj 8K rezoluciji zaslužnoj za najrealističniji video sadržaj. Na prednjoj strani uređaja je pozicionirana fantastična kamera od 40 MP za nezaboravne i neodoljive selfie sadržaje. Uređaj pokreće osmojezgreni procesor s Exynos 2200 (4 nm) čipom koji donosi savršene performanse i odlično korisničko iskustvo te pristup najbržoj i najjačoj 5G mreži. Uređaj sadrži 12 GB radne memorije te 256 GB pohrane, što je idealno za odličan rad i više nego dovoljno prostora za pohranu omiljenog sadržaja. Samsung Galaxy S22 Ultra 5G je opremljen velikom 5000 mAh baterijom, koju napaja 45W brzo punjenje, stoga će tvoj Samsung uređaj uvijek biti spreman za rad!
SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Phantom White
SAMSUNG pametni telefon Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Phantom White
1.315,00 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe