GORENJE ugradna perilica posuđa INT 45 GV52040

GORENJE ugradna perilica posuđa INT 45 GV52040

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Samocistivi filterAutomatski sustav cišcenja filtera ispire ostatke hrane i cuva njegovu prohodnost. Time se sprjecavaju moguce poteškoce i nepravilnosti u radu perilice.... Pročitaj cijeli opis
434,44 € -10 %
391,00 €
3-10 dana
-10 %434,44 €
s dostavom 422,02 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
422,02 €
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o centar-tehnike.hr ponudi
Ponuda trgovine centar-tehnike.hr za proizvod GORENJE ugradna perilica posuđa INT 45 GV52040. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Konzola za upravljanje
Širina perilice posuđa (u cm)
45 cm
Zaštita protiv izljeva
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A08273
Prijavi grešku
Samocistivi filterAutomatski sustav cišcenja filtera ispire ostatke hrane i cuva njegovu prohodnost. Time se sprjecavaju moguce poteškoce i nepravilnosti u radu perilice.AquaStopGorenje perilice posuda s AquaStop sigurnosnim sustavom bez brige možete ostaviti da rade i preko noci ili kada niste kod kuce. U slucaju izlijevanja vode sigurnosni sustav AquaStop automatski sprijeci daljnji dovod vode i istovremeno crpka izbaci preostalu vodu iz kade perilice posuda.Perilice posuda Gorenje prilagodene su za pranje posuda uporabom tableta i ostalih multifunkcionalnih sredstava, pa nije potreban odabir funkcije 3 u 1, pri cemu osiguravaju optimalne ucinke pranja i sušenja.Toplina oslobodena tijekom posljednjeg ispiranja izvrsno suši posudeGorenje modeli omogucavaju odlicno sušenje posuda pomocu topline koja se oslobada nakon zadnjeg ispiranja. Zbog bržeg hladenja unutrašnjosti kucišta u usporedbi s posudem, preostala vlaga kondenzira se na unutrašnjim stranicama aparata, tece na dno i ispari, rezultat toga je odlicno osušeno posude. U skladu s europskim smjernicama, vecina Gorenje modela prema ucinku sušenja spada u razred A.
GORENJE ugradna perilica posuđa INT 45 GV52040
GORENJE ugradna perilica posuđa INT 45 GV52040
391,00 €
u centar-tehnike.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe