Nux Ace of Tone

Nux Ace of Tone

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:ACE of TONE je dual overdrive pedala s Tubeman MKII i Morning Star. Zašto? Jer veliki gitaristi vole 2 overdrivea kako bi sl... Pročitaj cijeli opis
113,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalogi

Cijena je osvježena danas od 1:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o MUSIC max ponudi
Ponuda trgovine MUSIC max za proizvod Nux Ace of Tone. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A1CD2B
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:ACE of TONE je dual overdrive pedala s Tubeman MKII i Morning Star. Zašto? Jer veliki gitaristi vole 2 overdrivea kako bi složili svoj ton. U lijevom kutu ~ Tubeman s FAT načinom rada. Tubeman nudi mnogo više jasnoće i pojačanja od bilo kojeg klasičnog Tubescreamera, a mi smo modificirali krug s korisnom sekundarnom funkcijom jednostavnim držanjem nožnog prekidača~ FAT način rada. Pokreće mnogo više basova kako bi poboljšao niske frekvencije, ali čini ton toplijim! U desnom kutu~ Morning Star s SHINE modom. Morning Star je baziran na legendarnom Bluesbreaker krugu: vrlo transparentan pogon s malim pojačanjem. Poput naše Morning Star, također ima jednostavan NOŽNI PREKIDAČ HOLD za uključivanje legendarnog načina rada SHINE. U načinu rada SHINE, možete dobiti mnogo više visokih tonova kako bi vaš ton bio kristalno jasan. Svestrano usmjeravanje i prekidači. Redoslijed možete prilagoditi kao MS->TM ili TM->MS. Na gornjoj strani, možete prebaciti BF/TB prekidač za međuspremnik-bypass ili istinski premosnik i 9V/18V prekidač na 18V za unutarnji dvostruki napon za širi dinamički raspon.
Nux Ace of Tone
Nux Ace of Tone
113,00 €
u MUSIC max

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe