Xiaomi Mi Smart Clock

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Stigla nam je nova pametna budilica iz Xiaomijš Ističe se modernim, jednostavnim dizajnom i savršeno će se uklopiti u tvoju spavaću sobu.

Xiaomi je predstavio sv... Pročitaj cijeli opis

58,00 €
0-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 11:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Zevoza ponudi
Ponuda trgovine Zevoza za proizvod Xiaomi Mi Smart Clock. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A31ABE
Prijavi grešku

Stigla nam je nova pametna budilica iz Xiaomijš Ističe se modernim, jednostavnim dizajnom i savršeno će se uklopiti u tvoju spavaću sobu.

Xiaomi je predstavio svoju novu pametnu budilicu koja će te oduševiti. Krasi ju moderan dizajn bijele boje i jednostavnog oblika. Na zaslonu budilice možeš birati između 10 različitih lica kako bi ju u potpunosti prilagodio sebi. Nudi ti sve informacije koje su ti potrebne kako bi započeo svoj dan. Uz pomoć Google-a saznaj kakvo je vrijeme, promet, provjeri današnje obaveze kroz kalendar, koliko je sati, probudi uz još mnogo opcija. Jednostavno organiziraj svoje jutro i saznaj samo ono što ti je bitno.
Uz jednostavno spajanje na Youtube ili Spotify slušaju svoju omiljenu glazbu ili podcast dok se ustaješ, a može poslužiti i kao Chromecast za gledanje omiljenih serija putem TV-a. Nikad jednostavnije nije bilo podesiti alarm, slušali glazbu, dobiti odgovore na pitanja „hands free“, a sve to možeš raditi dok se spremaš za novi radni dan. Također, na Xiaomi pametni budilicu možeš spojiti i ostale AIot uređaje te ju možeš koristiti kao kontrolni centar, a spojiš li ju sa jednom od odličnih kamera iz Xiaomijeve ponude, direktno na zaslonu možeš vidjeti što se događa u drugoj prostoriji.

NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Pošalji prijatelju na email
Xiaomi Mi Smart Clock
Xiaomi Mi Smart Clock
58,00 €
u Zevoza

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe