NIKE muške tenisice AIR FORCE 1 EXPERIMENTAL DC8904-001

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nike Air Force 1 Experimental su muške tenisice koje će tvoje sneaker iskustvo učiniti nesvakidašnjim i drugačijim od svega na šta si navikao. Ovaj m... Pročitaj cijeli opis
119,87 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihama

Cijena je osvježena 19.9.2023. od 10:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Buzzsneakers.hr ponudi
Ponuda trgovine Buzzsneakers.hr za proizvod NIKE muške tenisice AIR FORCE 1 EXPERIMENTAL DC8904-001. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Materijal
Visina tenisica
Vrsta tenisica
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A382F3
Prijavi grešku
Nike Air Force 1 Experimental su muške tenisice koje će tvoje sneaker iskustvo učiniti nesvakidašnjim i drugačijim od svega na šta si navikao. Ovaj model donosi klasičnu siluetu legendarnih AF1 tenisica s modificiranim dizajnom, koji čini da Experimental bude jedna od onih verzija koje se pamte. Gornji dio je napravljen od oblikovane sintetičke pjene zapečaćene vakuum tretmanom koji kreira autentičnu završnicu. Detalji na peti i jezičku, kao i sistem vezanja s vezicom unose dinamiku i svježinu u klasičnu siluetu. Nike Air jedinica ostaje vjerna originalu i dodaje ovim tenisicama dobro poznat osjećaj udobnosti. Kud god da kreneš, uživaj u jedinstvenom izgledu i osjećaju Nike Air Force 1 Experimental tenisica.
NIKE muške tenisice AIR FORCE 1 EXPERIMENTAL DC8904-001
NIKE muške tenisice AIR FORCE 1 EXPERIMENTAL DC8904-001
119,87 €
u Buzzsneakers.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe