Salomon X ULTRA 4 GTX W, cipele za planinarenje, siva L41623100

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Salomon X Ultra 4 GTX W su se zahvaljujući tehnologiji Descent Control posljednjih godina razvile u učinkovitije planinarske cipele. One su lagane treking cipele koje mož... Pročitaj cijeli opis
159,99 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o intersport.hr ponudi
Ponuda trgovine intersport.hr za proizvod Salomon X ULTRA 4 GTX W, cipele za planinarenje, siva L41623100. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Veličina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A708E7
Prijavi grešku
Salomon X Ultra 4 GTX W su se zahvaljujući tehnologiji Descent Control posljednjih godina razvile u učinkovitije planinarske cipele. One su lagane treking cipele koje možete koristiti za sve aktivnosti na otvorenom. Pomoću nove dodatne tehnologije Descent Control, tehnički i neravni spustovi u dolinu će postati mačji kašalj, a na njih se možete pouzdati i u slučaju kiše jer imaju izvrsnu Gore-Tex membranu. Poboljšani potplat Contagrip s 5 mm dubokim čepovima je potpuna kombinacija prianjanja i izdržljivosti na svim podlogama. Sastavljen je od dvije različite vrste gume koje omogućavaju prilagodljivost prilikom uspona na prednjem dijelu te spustova na stražnjem dijelu koji je agresivniji. Kućište Advanced Chassis između vanjskog i srednjeg dijela stopala povećava nadzor kretanja, omogućava stabilnost i zaštitu na raznolikim terenima. Kako bi se izbjegle neugodnosti prilikom kontakta s korijenjem, kamenjem i drugim čimbenicima, na prednjoj strani su obrađene zaštitnom gumom. X Ultra 4 GTX W imaju i tehnologiju SensiFit koja stopalo potpuno održava na svojem mjestu tijekom kretanja. Cipele nude odličnu potporu i obujmu stopalo čak i na veoma neravnom terenu. Kao i većina Salomon modela, i ovaj ima Quicklace sistem vezanja. Veliku udobnost nudi i glatki dio oko gležnjeva koji pruža odličan osjećaj. Osim vodootpornog materijala, cipele su obrađene i kožom zaštićenom s poliuretanom i tijesnom mrežicom koja sprječava ulazak čestica u unutrašnjost.
Salomon X ULTRA 4 GTX W, cipele za planinarenje, siva L41623100
Salomon X ULTRA 4 GTX W, cipele za planinarenje, siva L41623100
159,99 €
u intersport.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe