Svilena Spavaćica - Zlatno Roza - XL

Svilena Spavaćica - Zlatno Roza - XL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Silk Factory svila je modificirana u svrhu izrade spavaćice iz koje se nećete htjeti presvlačiti. Dodatkom elastina dizajnirali smo spavaćicu kojoj nećete moći naći zamje... Pročitaj cijeli opis
120,00 €
3-10 dana
Veličina
Cijena s dostavom
150,00 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o silkfactory.hr ponudi
Ponuda trgovine silkfactory.hr za proizvod Svilena Spavaćica - Zlatno Roza - XL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Veličina
XL
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A72F0E
Prijavi grešku
Silk Factory svila je modificirana u svrhu izrade spavaćice iz koje se nećete htjeti presvlačiti. Dodatkom elastina dizajnirali smo spavaćicu kojoj nećete moći naći zamjerku. Jedinstvenog dizajna, velikog izbora boja i maksimalne udobnosti Silk Factory spavaćica idealan je suputnik u vrućim ljetnim noćima. Silk Factory spavaćica dizajna opuštene siluete koji sadrži prilagodljive naramenice kako biste još bolje mogli prilagoditi spavaćicu Vašoj strukturi tijela. Iako je prvenstveno dizajnirana kao spavaćica, ostavljat će bez daha i ako izađete s njom izvan kuće. 95% Mulberry svila od 22 momma 6A razred OEKO-TEX® Standard 100 certifikat + 5% elastinaDostupna u raznim bojama. Preporučujemo pranje u vrećicama za održavanje svile. Za više detalja pogledajte na linku.
Svilena Spavaćica - Zlatno Roza - XL
Svilena Spavaćica - Zlatno Roza - XL
120,00 €
u silkfactory.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe