Calypso Smart Time

Calypso Smart Time

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
To je kolekcija od 6 pametnih narukvica koja spaja mladenački i zabavan duh marke s korisnošću proizvoda - predstavlja najveći zaslon na tržištu u ovom segmentu, od 1,14 ... Pročitaj cijeli opis
39,68 €
2-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Heta ponudi
Ponuda trgovine Heta za proizvod Calypso Smart Time. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Izgled
Kompatibilan sa
Mjerač krvnog tlaka
da
Mjerač otkucaja srca
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A767AC
Prijavi grešku
To je kolekcija od 6 pametnih narukvica koja spaja mladenački i zabavan duh marke s korisnošću proizvoda - predstavlja najveći zaslon na tržištu u ovom segmentu, od 1,14 ”, koji omogućuje prikaz svih njegovih funkcija jasno, s prilagodljivim sučeljem. Pogodnost je osigurana silikonskom trakom, koja je zamjenjiva s dodatnom trakom uključenom uz svaki model. Budući da je praćenje aktivnosti njegova glavna uporaba, Calypso Smart Time integriran je s alatima za provjeru zdravlja, poput mjerača krvnog tlaka i otkucaja srca, kao i druge funkcije usmjerene na dobrobit korisnika, poput praćenja spavanja i vođenih vježbi disanja. Tehnologija ide naprijed kako bi olakšala život korisnika: užurbani ritam društva traži rješenja koja će seu potpunosti prilagoditi našem načinu života. Revolucija koja se može nositi s nama ovdje je da ostane i zato je kreiran pametni dodatak Calypso Smart Time. [video width="854" height="480" mp4="https://heta.hr/wp-content/uploads/2020/03/Calypso_Smartime_ENG.mp4"][/video] Podsjetnik dodatne aktivnosti – podsjeća vas da se istegnetePraćenje aktivnosti – bilježi vašu aktivnost za različite sportoveMonitor kalorija – bilježi vaše potrošene kalorijeBrojač koraka – broji vaše korakeZdravstveni podsjetnik – održava hidrataciju podsjećajući vas da popijete voduOstale funkcije: brzina otkucaja srca, krvni tlak, repiratorno navođenje, nadzor spavanja, alarm, više mogućnosti dizajna, ultraljubičasto svijetlo.Kabel nije potreban jer u sebi ima ugrađen USB priključak.Uz sat dobivate gratis dodatni silikonski remen.Ekran veličine 1,14“ IPS najveći je ekran u ovom segmentu, rezolucije 135x240.Kompatibilan je s iOS i Android uređajima.
Calypso Smart Time
Calypso Smart Time
39,68 €
u Heta

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe