VIBROH intimni stimulirajući gel 15 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vibroh stimulirajući gel u doticaju sa kožom ostavlja vibrirajući učinak i time povećava osjetljivost erogenih zona te olakšava i pojačava orgazam.

Gel ...
Pročitaj cijeli opis
26,90 € -45 %
14,90 €
2-4 dana
-45 %26,90 €
s dostavom 18,89 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
18,89 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o SuperLove.hr ponudi
Ponuda trgovine SuperLove.hr za proizvod VIBROH intimni stimulirajući gel 15 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A82724
Prijavi grešku
Vibroh stimulirajući gel u doticaju sa kožom ostavlja vibrirajući učinak i time povećava osjetljivost erogenih zona te olakšava i pojačava orgazam.

Gel mogu koristiti žene i muškarci. Manju količinu gela nanesite na intimno područje (vaginu, klitoris, glavić, perineum) i već nakon nekoliko sekundi možete osjetiti njegovo djelovanje. Pogodan je za korištenje tijekom seksa ili masturbacije.

Neki od prirodnih sastojaka unutar gela su ricinusovo ulje koje štiti i njeguje kožu, te ekstrakt cvijeta Spilanthes Acmella koji je u tradicionalnoj medicini diljem Azije i Južne Amerike prepoznat zbog afrodizijačkih svojstva. Zbog svoje posebne formule vrlo je nježan prema koži.

Gel se nalazi u bočici od 15 ml sa pumpicom za jednostavno doziranje.

Kompatibilan s kondomima, proizveden u Italiji.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Peg 40-Hydrogenated Castor Oil, Sorbitol, Carbomer, Alcohol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Methyloparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben.

Uputstva za uporabu
Dozirajte malu količinu gela na intimno mjesto, te ga dodajte prema potrebi. Kompatibilan s kondomima.

Upozorenje
Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Gel najprije isprobajte na podlaktici kako bi uvidjeli da niste osjetljivi na neki od sastojaka. Ukoliko se nakon uporabe javi crvenilo, gel isperite vodom. U slučaju da crvenilo ne nestane, konzultirajte se s liječnikom. Nije jestivo.
VIBROH intimni stimulirajući gel 15 ml
VIBROH intimni stimulirajući gel 15 ml
14,90 €
u SuperLove.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe