MANTA karaoke zvočni sistem SPK816

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
MANTA SPK816 Bluetooth zvučnik je najnoviji prijenosni model na tržištu, koji se može pohvaliti nevjerojatnim značajkama koje će vas više nego impresio... Pročitaj cijeli opis
60,39 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
63,38 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod MANTA karaoke zvočni sistem SPK816. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Bežični mikrofon
ne
Boja
Broj uključenih mikrofona
1
Daljinski upravljač
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D74693
Prijavi grešku
MANTA SPK816 Bluetooth zvučnik je najnoviji prijenosni model na tržištu, koji se može pohvaliti nevjerojatnim značajkama koje će vas više nego impresionirati!

Odlikuje ga 30W RMS velika snaga, Radio FM i Bluetooth 5.0 bežična veza, koja osigurava kontinuiranu i kvalitetnu reprodukciju sadržaja uz pomoć vašeg pametnog uređaja (telefon, tablet, laptop…), USB, AUX i microSD ulazi su također ugrađeni. To vam omogućuje reprodukciju glazbe i sadržaja s gotovo bilo kojeg uređaja, bilo gdje i bilo kada.

Ugrađena punjiva baterija** omogućuje potpuno bežični rad nekoliko sati, a zvučnik se može puniti preko microUSB ulaza uz priloženi kabel za punjenje.

Pripremite se za ljeto sa stilom i osigurajte pravu KARAOKE zabavu, jer paket uključuje žični mikrofon koji će oduševiti i djecu i odrasle!

Kada pjevate i plešete, nikada vam neće biti dosadno zahvaljujući atraktivnoj RGB LED rasvjeti, koja je dostupna na nekoliko različitih načina, između kojih se možete slobodno prebacivati ??pritiskom na tipku na upravljačkoj ploči. Ugrađena je i tipka za Equalizer, koja vam nudi 2 načina reprodukcije, prvi za unutarnju upotrebu, a drugi za vanjsku reprodukciju.

Moderan dizajn zvučnika izvrsno naglašava njegovu prednju stranu gdje su smještena LED svjetla, a na vrhu je upravljačka ploča koja ima tipke za upravljanje i podešavanje. Ugrađena ručka pomoći će vam pri prijenosu, jer možete samo uuzeti zvučnik i odnijeti ga kamo god želite. Zvučnik se također može pohvaliti kompaktnom veličinom, što vam omogućuje da ga lako ponesete sa sobom na izlet ili putovanje, ali kada vam nije potreban, možete ga pohraniti praktički bilo gdje.

Manta SPK816 uvijek će pružiti odličnu zabavu i raspoloženje u zatvorenom ili na otvorenom i bit će vaš vjerni prijatelj kod kuće, na putovanjima, odmorima, piknicima, događanjima, kampiranju, plaži…

FM Radio – Pustite svoje omiljene radio stanice, bilo kada i bilo gdje
Hands-free funkcija – ugrađeni mikrofon osigurava da možete upućivati ??pozive preko zvučnika
Ugrađena baterija – snažna punjiva baterija za kontinuiranu reprodukciju
Priloženi pribor – žični mikrofon i kabel za punjenje
Kompaktna veličina – 18,5 × 16,7 × 41 cm, jednostavan za nošenje i spremanje
MANTA karaoke zvočni sistem SPK816
MANTA karaoke zvočni sistem SPK816
60,39 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe