GYMBEAM Podesiva klupa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Podesiva klupa je višenamjenski alat za vježbanje izrađen za sve koji cijene kvalitetan trening snage. Ima podesivi naslon za leđa s 8 različit... Pročitaj cijeli opis
279,95 € -10 %
252,95 €
2-3 dana
-10 %279,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 4:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM Podesiva klupa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AA7005
Prijavi grešku
Podesiva klupa je višenamjenski alat za vježbanje izrađen za sve koji cijene kvalitetan trening snage. Ima podesivi naslon za leđa s 8 različitih postavki položaja, što znači da uvijek možete lako prilagodit nagib zahtjevima vježbe.

U vodoravnom položaju idealna je za bench press, bučice i razne vježbe za core. S podignutim naslonom za leđa idealna je za military press i bicep curls. Potpuni popis svih vježbi koje se mogu izvoditi na klupi je opsežan. Lako vam može pomoći da vježbate cijeli gornji dio tijela.                    

Klupa ima mekanu podlogu s presvlakom od vrhunske kože, koja će se pobrinuti za vašu udobnost tijekom vježbanja. Zahvaljujući čvrstoj čeličnoj konstrukciji ima nosivosti do 500 kg (tjelesna težina korisnika + dodatni utezi), vrlo je izdržljiva. Klupa pruža maksimalnu stabilnost zahvaljujući četiri četvrtasta protuklizna jastučića postavljena na dnu svake noge. Za bolju mobilnost, klupa je opremljena praktičnim kotačima postavljenim na stražnjoj stranici.

Montaža podesive klupe je vrlo jednostavna, a zahvaljujući priručniku za upotrebu koji dolazi s njom, to može učiniti praktički svatko. Vodič nadalje sadrži važne informacije o sigurnosti i sigurnosti tijekom vježbanja. 

Podesiva klupa i njene prednosti:
višenamjenski alat za vježbanje 
ima podesivi naslon za leđa 
8 postavki položaja naslona za leđa 
ima ograničenje težine do 500 kg 
ima čvrstu čeličnu konstrukciju 
ima noge obložene protukliznom površinom 
opremljena je kotačima za lakši transport 
pogodna je za vježbanje cijelog tijela 
jednostavna je za održavanje 
idealna je za kućne i javne teretane 
GYMBEAM Podesiva klupa
GYMBEAM Podesiva klupa
252,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe