Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box Medium, 10105

Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box Medium, 10105

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Ništa nije nemoguće uz srednji roštilj na drveni ugljen i kutiju za pečenje. Prijenosni roštilj srednje veličine je prave veličine za zabave s prijateljima i rošt...
Pročitaj cijeli opis
630,30 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box Medium, 10105. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AA88A0
Prijavi grešku


Ništa nije nemoguće uz srednji roštilj na drveni ugljen i kutiju za pečenje. Prijenosni roštilj srednje veličine je prave veličine za zabave s prijateljima i roštiljanje, pečenje cijelog odojka za posebne prilike i tjedne obroke s obitelji. Glavno jelo se peče u kutiji za pečenje, dok se na roštilju peku ukusna predjela i prilozi – srednji roštilj na drveni ugljen sve to može napraviti s manje drvenog ugljena od većih modela.

Neizravna toplina drvenog ugljena na vrhu održava meso sočnim tijekom cijelog procesa pečenja odojka, janjetine ili jareta. Prostrana unutrašnjost drvene kutije obložena je vodootpornim aluminijem i opremljena s dva držača za meso od nehrđajućeg čelika. U boksu ima dovoljno mjesta za slaganje i pečenje do deset cijelih pilića, tri purice, šest komada svinjske lopatice, šest komada svinjskih rebara ili cijelog odojka žive težine do 20 kg.

Srednji roštilj na drveni ugljen i mala kutija za pečenje izrađeni su u SAD-u od vrhunskih materijala. Rezervni dijelovi su dostupni. Čvrst dizajn osigurava minimalan broj pomičnih dijelova i vrlo je jednostavan za korištenje, tako da će roštilj sigurno trajati dugi niz godina.

Vodootporna aluminijska obloga, vanjska drvenaRoštilj na drveni ugljen sa indirektnom toplinom za pečenje na vrhu i pečenje unutar box-aKutija za pečenje 91,5 x 45,7 x 61 cm (prikladna za odojke žive težine 20 kg)


Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box Medium, 10105
Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box Medium, 10105
630,30 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe