SONY bežične slušalice WH1000XM4L, plave

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
WH-1000XM4 - SAMO GLAZBA. NIŠTA DRUGO.
Uz slušalice WH-1000XM4 možete se potpuno prepustiti glazbi. Pametna tehnologija slušanja koja automatski...
Pročitaj cijeli opis
258,00 €
2-4 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
263,00 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Digiexpert.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
ANC
Mikrofon
Povezivanje Kako se slušalica povezuje sa mobitelom ili drugim uredajem.
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AA992A
Prijavi grešku
WH-1000XM4 - SAMO GLAZBA. NIŠTA DRUGO.
Uz slušalice WH-1000XM4 možete se potpuno prepustiti glazbi. Pametna tehnologija slušanja koja automatski personalizira vaš doživljaj omogućuje vam jednostavno uživanje u čišćem zvuku uz manje buke.
Sjedinite se s glazbom
Otkrijte kako slušalice WH-1000XM4 kombiniraju našu najnapredniju tehnologiju blokade buke s iznimnom kvalitetom zvuka i brojnim pametnim značajkama radi nenadmašnog doživljaja slušanja.
Najbolja blokada buke na tržištu
Bez obzira na to jeste li na dugačkom letu ili u kafiću, slušalice WH-1000XM4 pružaju najbolje radne karakteristike blokade buke i zadržavaju još više zvukova visoke i srednje frekvencije.
Tehnologija koja jamči fantastičan doživljaj
Tehnologija s dva senzora buke s dva mikrofona u svakoj slušalici detektira buku iz okoline i prosljeđuje podatke HD procesoru za blokadu buke QN1. HD procesor za blokadu buke QN1 nakon toga pomoću novog algoritma u stvarnom vremenu primjenjuje obradu blokade buke na razna zvučna okruženja. Uz novi sustav na čipu za Bluetooth® zvuk detektira i prilagođava glazbu i signale buke te zvučne karakteristike između pogonske jedinice i ušiju više od 700 puta u sekundi.
Optimizacija blokade buke
Da bi se maksimizirale radne značajke blokade buke, slušalice WH-1000XM4 koriste dvije tehnologije: osobnu optimizaciju blokade buke, koja je osmišljena za vas, i optimizaciju prema atmosferskom tlaku, koja je osmišljena za putovanja zrakoplovom.
Način rada za zvukove iz okruženja
Prilagodite zvukove iz okoline putem aplikacije Sony | Headphones Connect da biste tijekom slušanja u pokretu blokirali buku i pritom čuli važne zvukove, npr. najave reda vožnje.
Bežična sloboda, vrhunski zvuk
LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na klasični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u vrhunskoj kvaliteti audiosadržaja visoke rezolucije gotovo kao putem kabela.
Zvuk u koji ćete povjerovati
Ugrađeno analogno pojačalo integrirano u HD procesor za blokadu buke QN1 ostvaruje nenadmašan omjer signala i šuma, koji jamči nisku razinu izobličenja i iznimnu kvalitetu zvuka na prijenosnim uređajima. Pogonske jedinice od 40 mm s dijafragmom od LCP-a čini slušalice savršenima za reprodukciju bogatih basova i punog raspona frekvencija do 40 kHz.
Obnavljanje svih komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu
Entertainment DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) uz pomoć tehnologije Edge-AI u stv. vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbene žanrove i elemente svake pjesme, kao što su vokali ili interludiji, te obnavlja zvukove iz visokog registra izgubljene komprimiranjem radi postizanja bogatijeg doživljaja slušanja.
Tehnologija pametnog slušanja koja poboljšava doživljaj slušanja
Slušalice WH-1000XM4 stvaraju besprijekoran hands-free doživljaj slušanja pomoću čitavog niza pametnih tehnologija. Na primjer, jednostavno počnite govoriti da biste automatski pauzirali glazbu u načinu rada s omogućivanjem razgovora glasom ili uživajte u prilagodljivoj reprodukciji zahvaljujući senzoru blizine i dva senzora ubrzanja koji prepoznaju jesu li vam slušalice na ušima.
Samo počnite govoriti da biste razgovarali
Čim počnete razgovarati, funkcija omogućivanja razgovora glasom automatski zaustavlja glazbu i propušta zvukove iz okoline da biste mogli razgovarati, što je korisno ako ne želite skidati slušalice ili su vam ruke zauzete. Ta pametna značajka utemeljena na tehnologiji preciznog detektiranja glasa koristi pet mikrofona u slušalicama i naprednu obradu audiosignala za prepoznavanje glasa i reagiranje na njega. Kada razgovor završi, reprodukcija se automatski nastavlja.
Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite
Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja.
Putovanje
Prepustite se putovanju bez pozadinske buke koja ometa vaše omiljene pjesme.
Hodanje
Ostanite svjesni svega oko sebe dok uživate u glazbi, bez obzira na to nalazite li se na ulici ili u uredu.
Čekanje
Slušajte važne objave dok čekate ne primjećujući pozadinsku buku.
Slušalice koje reagiraju na vas
Senzor blizine i dva senzora ubrzanja u slušalicama mogu prepoznati jesu li vam slušalice na ušima i u skladu s tim prilagoditi reprodukciju radi štednje energije.
Trenutačna pozornost
Morate brzo čuti glasove ili zvukove oko sebe? Samo stavite ruku na kućište da biste odmah stišali glazbu i čuli zvukove iz okoline.
Udobno nošenje tijekom cijelog dana
Slušalice WH-1000XM4 objedinjuju vrhunski stil i udobnost. Iznimno mekani jastučići za uši od uretanske pjene smanjuju pritisak i jednoliko ga raspoređuju te povećavaju područje kontakta radi stabilnijeg prianjanja. Zahvaljujući laganom dizajnu nećete ni primijetiti da ih nosite.
Cjelodnevna glazba i brzo punjenje
Uz dugačkih 30 sati trajanja baterije imat ćete dovoljno napajanja i za duga putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju možete dobiti 5 h napajanja za samo 10 minuta.
Lako rukovanje
Upravljanje glazbom, pristup glasovnom pomoćniku i upućivanje hands-free poziva uz WH-1000XM4 ne može biti jednostavnije.
Glasovni pomoćnik – budite pametniji
Upravljajte svojim danom uz svog asistenta. Uživajte u zabavi, povezujte se s prijateljima, dohvaćajte informacije, slušajte glazbu i pratite obavijesti, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga.
Značajke:
- HD procesor za blokadu buke QN1, sustav na čipu za Bluetooth zvuk i dva senzora buke omogućuju neometano slušanje
- Osobna optimizacija blokade buke i optimizacija prema atmosferskom tlaku
- Zvuk visoke kvalitete uz DSEE Extreme™ i LDAC
- Prilagodljiva kontrola zvuka automatski prilagođava postavke zvukova iz okoline u skladu s vašom lokacijom i ponašanjem
- Bežična sloboda uz tehnologiju BLUETOOTH®
SONY bežične slušalice WH1000XM4L, plave
SONY bežične slušalice WH1000XM4L, plave
258,00 €
u Digiexpert.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe