Dječji krevetić Medo, bijeli

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Multifunkcionalni krevetić za bebe 3 u 1 je mnogo više od običnog krevetića za bebu. Krevetići 3 u 1 napravljeni su tako da štede prostor, jer sadrže udoba... Pročitaj cijeli opis
451,12 € -10 %
406,01 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bebastic.hr ponudi
Ponuda trgovine bebastic.hr za proizvod Dječji krevetić Medo, bijeli. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
172 cm
Širina (cm)
72 cm
Visina (cm)
95 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008C1753
Prijavi grešku
Multifunkcionalni krevetić za bebe 3 u 1 je mnogo više od običnog krevetića za bebu. Krevetići 3 u 1 napravljeni su tako da štede prostor, jer sadrže udoban krevetić za bebu, prostor za presvlačenje bebe  i prostor za odlaganje bebinih stvari, sve na jednom mjestu. Krevetić  Medo 3 u 1  je najprije kolijevka za vaše novorođenče, kao i prostor za presvlačenje, komoda za bebine stvari, onda krevetić za malo dijete i na kraju samostalni krevet za već odraslo dijete. U prvim mjesecima po rođenju bebe, krevetić možete koristiti kao kolijevku. Laganim ljuljanjem ogradice krevetića, uspavat ćete svoju bebu na jednostavan način. Fiksiranje kolijevke se vrši lako, postavljanjem vijaka sa obije strane ogradice krevetića. U sklopu krevetića je komodica, čiji vrh ima namjenu prostora za presvlačenje bebe, širine 36 cm. Na površini pulta za presvlačenje se postavlja meka podloga za presvlačenje bebe, da bi ugođaj bebi bio potpun. Komoda sadrži ladice, čija dubina je 40 cm i idealne su za odlaganje svih onih stvarčica neophodnih za presvlačenje i njegu bebe. U dnu krevetića, čitavom dužinom postavljaju se dvije ladice, dimenzija 84 cm sa 45 cm, i u njima možete odlagati garderobu, igračke, ručnike za bebu…

Kada se skine ogradica krevetića, krevetić 3 u 1 se koristi kao krevet sa komodom, za dijete u uzrastu od 2 do 5 godina.Svoju isplativost i praktičnost krevetić 3 u 1, dodatno potvrđuje u posljednjoj fazi korištenja, kada se postavljanjem madraca dimenzija 167 cm sa 67 cm, dobija samostalni krevet za odraslo dijete.
Dječji krevetić Medo, bijeli
Dječji krevetić Medo, bijeli
406,01 €
u bebastic.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe