Komplet utega i šipki Cembar, 20kg

Komplet utega i šipki Cembar, 20kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj višenamjenski set utega i šipki pomoći će vam da ojačate sve mišićne skupine budući da možete odraditi cjelokupni trening za razvoj snage i mi&s... Pročitaj cijeli opis
64,00 € -16 %
54,00 €
-16 %64,00 €
s dostavom 56,65 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
56,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Komplet utega i šipki Cembar, 20kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Masa (kg)
20 kg
Vrsta utega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AB16C4
Prijavi grešku
Ovaj višenamjenski set utega i šipki pomoći će vam da ojačate sve mišićne skupine budući da možete odraditi cjelokupni trening za razvoj snage i mišićne mase kod kuće.

Komplet utega i šipki Cembar 20 kg jedinstveni je set utega i šipki za vježbanje kod kuće. Postoje 3 načina na koje možete koristiti ovaj komplet. Postoje dvije kratke šipke koje omogućuju sastavljanje standardnih bučica za ruke, a maksimalna nosivost za svaku je 20 kg. U kompletu je također dodatna šipka koja vam omogućuje povezivanje dviju kraćih šipki, pretvarajući ih u dužu šipku.

Pločasti utezi presvučeni su plastikom, štiteći na taj način ne samo ploče, već i površinu na koju ih se odlaže. Kratke šipke izrađene su od rebraste plastike, pružajući savršeno držanje. Dugačka šipka presvučena je pjenom, što olakšava rukovanje.

Sustav za dodavanje težine i činjenica da se može koristiti kao dvije jednoručne bučice ili duža šipka s utezima čine ovaj komplet utega i šipki Cembar 20 kg svestranim dijelom opreme za vježbanje savršenom za vašu kućnu teretanu!

Budući da je cijeli set podesiv, pruža vam niz varijacija vježbanja i zbog toga je prikladan za kućnu upotrebu.

Pakiranje:

1 Komplet utega i šipki Cembar 20 kg
Komplet utega i šipki Cembar, 20kg
Komplet utega i šipki Cembar, 20kg
54,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe