Drveni šah 3 u 1

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Iskoristite svoje slobodno vrijeme u zabavi sa poznatim strategijskim igrama u setu 3 u 1 koji uključuje : šah, “backgammon” i “checkers” poznat kao igra dama. Pakiranje ... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude
Proizvođač
Oprema za šah
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01ABF173
Prijavi grešku
Iskoristite svoje slobodno vrijeme u zabavi sa poznatim strategijskim igrama u setu 3 u 1 koji uključuje : šah, “backgammon” i “checkers” poznat kao igra dama. Pakiranje je izrađeno od drvene sklopive ploče koja je praktična za korištenje a pružit će zabavu i odlično druženje s obitelji ili prijateljima. Uključuje 32 drvene šahovske figurice, dvije […] Iskoristite svoje slobodno vrijeme u zabavi sa poznatim strategijskim igrama u setu 3 u 1 koji uključuje : šah, "backgammon" i "checkers" poznat kao igra dama. Pakiranje je izrađeno od drvene sklopive ploče koja je praktična za korištenje a pružit će zabavu i odlično druženje s obitelji ili prijateljima. Uključuje 32 drvene šahovske figurice, dvije kocke i figurice za backgammon i checkers.
Drveni šah 3 u 1
Drveni šah 3 u 1
9,90 €
u toybox

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe