3sprouts® stalak za knjige dragon

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
dječji stalak za knjige sjajan je dodatak za dječju sobu i mališanov kutak za čitanje. stalak za knjige visine prilagođene mališanima drži sve knjige na okupu dok ne dođe... Pročitaj cijeli opis
60,90 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
64,80 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod 3sprouts® stalak za knjige dragon. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AC77DF
Prijavi grešku
dječji stalak za knjige sjajan je dodatak za dječju sobu i mališanov kutak za čitanje. stalak za knjige visine prilagođene mališanima drži sve knjige na okupu dok ne dođe vrijeme za priču za laku noć. boje koje mame osmijeh na lice dječji dodaci 3sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. praktičan i dražestan stalak za knjige sjajan je dječji poklon za svaku prigodu. djeca obožavaju 3sprouts® jer sami mogu odabrati motiv životinjice koja će krasiti njihov najdraži dodatak u sobi. svijet junaka iz bajki na dražesnom stalku za knjige mogu se čuvati sve najljepše dječje priče i predivne slikovnice. važno je čitati djeci jer to utječe na njihov jezični i emocionalni razvoj. stalak za knjige 3sprouts® postat će pravi mali dom svih junaka iz bajki kojima se vaš mališan divi. visina stalka za knjige prilagođena je vašem mališanu kako bi s užitkom pospremao svoje knjige. zahvaljujući prilagođenoj visini stalka, mališan može sam izabrati knjigu koju ćete mu čitati. svestrani dodaci za dječju sobu koji će podjednako oduševiti djecu i roditelje za djecu u ranim fazama razvoja dječje su knjige kao igračke. mališani brzo nauče da su knjige čarobni predmeti koji se pretvaraju u najljepše priče o fantastičnim junacima. budući da su knjige dragocjeni predmeti, potrebno ih je pohraniti u poseban prostor. stalak za knjige 3sprouts® toliko je dražestan i praktičan da će oduševiti čak i roditelje. često se postavlja i u djetetov kutak za igru u dnevnom boravku i tako svakodnevno uveseljava obitelji diljem svijeta. zarazan smijeh i sreća 3sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. marka 3sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: košare i kutije za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košare za pelene i proizvode za njegu beba.  uporaba: stalak za knjige visinom prilagođen djeci pohrana dječjih slikovnica i priča dimenzije: 60,96 x 62,23 x 25,4 cm stalak za knjige: za pohranu dječjih slikovnica i priča s dražesnim motivima životinjica u boji  brzo pospremanje dječjih knjiga visina stalka prilagođena djeci materijal: mdf (srednje guste ploče vlaknatice), poliester, željezne prečke sjajan dodatak za dječju sobu ili kutak za igru prekrasan poklon za dječji rođendan "
3sprouts® stalak za knjige dragon
3sprouts® stalak za knjige dragon
60,90 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe