SAMSUNG pametni telefon Galaxy A53 5G 6GB/128GB, White

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uz novi Samsung Galaxy A53 pametni telefon dobit ćeš 6% brže performanse, 33% bržu grafiku i 43% bržu obradu podataka. Oduševi se odličnim 5G mrežom i ne zaostaj za ničim... Pročitaj cijeli opis
437,85 €
2-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod SAMSUNG pametni telefon Galaxy A53 5G 6GB/128GB, White. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
64 mio
Dual SIM
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01ACA3B4
Prijavi grešku
Uz novi Samsung Galaxy A53 pametni telefon dobit ćeš 6% brže performanse, 33% bržu grafiku i 43% bržu obradu podataka. Oduševi se odličnim 5G mrežom i ne zaostaj za ničime. Ovaj pametni telefon ima sve! Fantastičan set kamera, Super AMOLED zaslon od 120Hz, bateriju koja će ti izdržati i do dva dana i fantastično brz procesor.Fotkaj poput profesionalcš Sa stražnje strane nalazi se četverostruka kamera koju predvodi primarna od 64MP koja će ti omogućiti sve što trebaš za oštre, jasne fotke uz naglašene boje. Uz ultra širokokutnu kameru od 12MP proširit ćeš vidike i fotkati odlične pejzaže, arhitekturu i omiljene grupne fotografije. Snimaj stabilne video zapise na svom novom pametnom telefonu! Uglađeni video zapisi snimljeni do najsitnijih detalja čak i uz loše osvjetljenje udaljeni su jednim klikom.Samsung Galaxy A53 donosi ti najbržu 5G mrežu uz koju će ti omogućiti besprijekorno dijeljenje sadržaja s prijateljima i obitelji. Uz 5nm Octa-Core osmojezgrenom procesoru sve ćeš obavljati puno brže. Igraj igrice, skrolaj, gledaj filmove ili serije, multitaskaj na najvišoj razini, procesor će podnijeti sve. Uz bateriju od 5000mAh mobitel te nikada neće ostaviti ne cjedilu. Uz to što podržava brzo punjenje od 25W, omogućava adaptivnu uštedu napajanja, može potrajati i do dva puna dana.Pametni telefon ističe se od drugih pametnih telefona svojim elegantnim, predivnim dizajnom. Otporan je na prskanje, prolijevanje i prašinu uz certifikat IP67, preživjet će u vodi do 1m dubine do 30 minuta. Uz dodatnu zaštitu Gorilla Glass 5 uređaj je još izdržljiviji i otporniji.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A53 5G 6GB/128GB, White
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A53 5G 6GB/128GB, White
437,85 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe