KINETA set jednoručnih utega, 20kg

KINETA set jednoručnih utega, 20kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Jednoručni set utega, komplet od dvije šipke, osam ploča od 1,25 kg, četiri ploče od 2,5 kg i zatezačima. Sve ukupno 20 kg. promjer šipke na mjestu gdje se ... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 8:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Kinetafitness ponudi
Ponuda trgovine Kinetafitness za proizvod KINETA set jednoručnih utega, 20kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Masa (kg)
20 kg
Vrsta utega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AE3E09
Prijavi grešku
Jednoručni set utega, komplet od dvije šipke, osam ploča od 1,25 kg, četiri ploče od 2,5 kg i zatezačima. Sve ukupno 20 kg. promjer šipke na mjestu gdje se stavljaju pločasti utezi - 30 mm Težina jedne šipke s osiruračima je 0,7 kg. KINETA fitness prozvode osmislili su i dizajnirali diplomirani kineziolozi s preko 20 godina iskustva iz područja osnovnih kinezioloških transformacija, fitnesa, bodybuildinga, grupnih programa, kineziterapije i osobnog treninga kako za vrhunske sportaše, tako i za rekreativce. Kinetu je prepoznao i sam Kineziološki fakultet i Kinetine rekvizite odabrao za rad u nastavi sa studentima i treninzima vrhunskih sportaša.
KINETA set jednoručnih utega, 20kg
KINETA set jednoručnih utega, 20kg
39,99 €
u Kinetafitness

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe