HYUNDAI klima uređaj Premium UV Inverter HRH-12UVMV/HRO-12UVMV, 3.5kW

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Top model Hyundai klima uređaja koji oduševljava ponudom i inovativnim rješenjima. Odlikuje ga tihi rad, mala potrošnja električne energije i vrhunska obrada zraka. Hyund... Pročitaj cijeli opis
688,37 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Termol ponudi
Ponuda trgovine Termol za proizvod HYUNDAI klima uređaj Premium UV Inverter HRH-12UVMV/HRO-12UVMV, 3.5kW. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatne značajke
Energetski razred hlađenja
Vrsta klima uređaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0162D953
Prijavi grešku
Top model Hyundai klima uređaja koji oduševljava ponudom i inovativnim rješenjima. Odlikuje ga tihi rad, mala potrošnja električne energije i vrhunska obrada zraka. Hyundai Premium UV Inverter rashladiti će svaku prostoriju i za vrijeme iznimnih vrućina, ali se također predstavlja i kao ozbiljan kandidat za grijanje i/ili dogrijavanje u hladnim zimskim mjesecima. Naravno, ova serija koristi ekološki prihvatljiv rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša.

Ukoliko vas zanima pouzdano i štedljivo hlađenje, ovaj klima uređaj pravi je izbor za vas, jer s energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.5, najvišim energetskim razredom A+++ i snagom od 3.5 kW, predstavlja idealan odabir za prostorije do 35 m². No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga svrstava u sami vrh izbora klima uređaja za potrebe grijanja. Bez brige možete računati na grijanje i/ili dogrijavanje tokom cijele zime i najhladnijih dana, jer ovaj model dolazi s dodatnim grijačima u vanjskoj jedinici. Oni će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat u kadici ne smrzava. Na ovaj se način osigurava ispravno grijanje i dodatno smanjuje potrošnja energije.

Pouzdanost rada dodatno osiguravaju pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente.

Ono što ovaj klima uređaj čini top Hyundai modelom, uz već navedeno, je definitivno vrhunska filtracija zraka. Najnovija na tržištu, UV lampa ugrađena u ovaj model pruža nešto što se do sada nije moglo naći u ponudi, a dolazi kao odgovor na sve zahtjevnije situacije poput pandemije COVID-19. UV lampa, odnosno ultraljubičasta lampa, dobro je poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja, a od sada i u vašem klima uređaju. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već postojeću filtraciju. Uz efikasan filter visoke gustoće koji će se pobrinuti za većinu prašine i peludi tu je i dodatni kompleksni sistem filtracije. Ovaj iznimni sistem sastoji se od filtera s aktivnim ugljikom, vitaminom C, hladnim katalizatorom i ionima srebra. Zajedno pružaju visoku razinu zaštite i kvalitete zraka i pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Klima uređaj radi potpuno automatski i svojim mikroprocesorskim reguliranjem nudi veliki broj funkcija: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Slijedi me, 5 brzina ventilatora vanjske jedinice, Noćni način rada, Automatski restart, 3D protok zraka i brojne druge… Upravljanje uređaja omogućeno je pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi modula (ovaj odlični dodatak omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) koji su uključeni u cijenu proizvoda.

Klima uređaj Hyundai Premium UV Inverter 3.5 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake HRH-12UVMV, vanjske jedinice HRO-12UVMV, infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi upravljačkog modula.
HYUNDAI klima uređaj Premium UV Inverter HRH-12UVMV/HRO-12UVMV, 3.5kW
HYUNDAI klima uređaj Premium UV Inverter HRH-12UVMV/HRO-12UVMV, 3.5kW
688,37 €
u Termol

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe