HISENSE hladnjak Side by side RQ758N4SAFF

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Trostruka zona za prirodnu svježinu
Cross Door hladnjak-zamrzivač
Hladnjak Hisense ima Cross Door dizajn i nudi tri različite zone temperature - hladnjak, zamrz...
Pročitaj cijeli opis
1.318,50 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
1.323,50 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Ponuda trgovine kingtrade.hr za proizvod HISENSE hladnjak Side by side RQ758N4SAFF. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Automatsko odmrzavanje
da
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Dubina (u cm)
73 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AF1D5E
Prijavi grešku
Trostruka zona za prirodnu svježinu
Cross Door hladnjak-zamrzivač
Hladnjak Hisense ima Cross Door dizajn i nudi tri različite zone temperature - hladnjak, zamrzivač i konvert zonu. Sve to kako bi vaša hrana trajala što je duže moguće.
Bez leda, nigdje - ikad!
Total No Frost
Pruža prikladno mikroklimu koju hranu održava dulje svježom i hranjivom jer u hladnjaku nema leda, što znači da ne trebate gubiti dragocjeno vrijeme za odmrzavanje.
Stalna temperatura održava namirnice svježima
Multi Air Flow
Zahvaljujući ravnomjernoj raspodjeli hladnog zraka postignutom pametnim sustavom Multi Air Flow, optimalna se temperatura neprestano održava u cijelom vašem kombniranom hladnjaku. Pomaže u održavanju vaše hrane rashlađenom do savršenstva bez obzira gdje se nalazila.
Brzo zamrzavanje za zadržavanje izvornog okusa
Super Freeze
Super Freeze brzo snižava temperaturu i zamrzava vašu hranu mnogo brže nego inače. Ova funkcija zadržava prirodni okus hrane, izvornu teksturu, kao i sve dobre vitamine i minerale.
Snažno hlađenje
Super Cool
Super Cool funkcija može brzo ohladiti unutarnju temperaturu i održavati hladnjak na uobičajenih + 2 ? tijekom 6 sati. Ovo je sjajno za pomoć u održavanju okusa, boje i hranjive vrijednosti svježe hrane.
Ušteda energije, bez pokvarenog sadržaja hladnjaka
Holiday Mode
U ovom načinu rada odjeljak hladnjaka postavit će temperaturu na 15°C u načinu najviše energetske učinkovitosti. Uživajte u odmoru bez brige o potrošnji energije.
Zvučna obavijest za otvorena vrata
Zvučni alarm
Ova funkcija će vas upozoriti ukoliko ste ostavili otvorena vrata hladnjaka ili zamrzivača. Pametni senzor će otkriti da su vrata otvorena, a kako bi se spriječilo kvarenje hrane, oglasit će zvučni alarm.
Pohranite sve namirnice
Veliki kapacitet
Prekrasan, elegantan dizajn odgovara svakom dizajnu kuhinje i ima dovoljno prostora za pohranu svježe hranu i ostalih namirnica. Ovaj hladnjak pruža više prostora iznutra.
Jasan prikaz, jednostavan za uporabu
LED zaslon
LED zaslon osigurava da se sve funkcije i postavke temperature jasno vide na ploči zaslona.
Više prostora za dodatnu svježinu
Više ladica
Kako bi što duže očuvao svježinu hrane i istovremeno ponudio organizirano skladištenje, ovaj hladnjak/zamrzivač ima na raspolaganju više ladica. Možete odabrati između dvije velike ladice za voće i povrće, kutiju za nareske i spremište za spremanje ribe, mesa i mliječnih proizvoda.
Za veću sigurnost
Metalna poleđina
Ovi hladnjaci-zamrzivači proizvedeni su s metalnom poleđinom radi veće sigurnosti i zaštite. Također omogućuje čvrsto postavljanje uređaja uz zid.
 
HISENSE hladnjak Side by side RQ758N4SAFF
HISENSE hladnjak Side by side RQ758N4SAFF
1.318,50 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe