Vodilica za psa 3 metra

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vodilica za psa 3 metra. Savršena vodilica za male pse. Povodac je veličine 3 metra sa mekanom drškom za dodatnu ugodnost. Vodilica za psa 3 metra. Vodilica za male pse v... Pročitaj cijeli opis
11,20 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
46,20 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Slonko.hr ponudi
Ponuda trgovine Slonko.hr za proizvod Vodilica za psa 3 metra. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AF5FBA
Prijavi grešku
Vodilica za psa 3 metra. Savršena vodilica za male pse. Povodac je veličine 3 metra sa mekanom drškom za dodatnu ugodnost. Vodilica za psa 3 metra. Vodilica za male pse veličine od 3 metra sa mekanom drškom za dodatnu ugodnost. Upute za korištenje - Držati vodilicu za dršku bez pritiskanja tipke. Traka vodilice će slobodno ići naprijed - nazad ovisno o kretnji psa. Pritisnite tipku na dršci kako bi zaustavili kretnju trake. Kako bi zaključali pomičnu traku potrebno je snažno pritisnuti tipku i povući prema nazad. Traka će se zaključati te neće se izvlačiti ni uvlačiti. Kako bi traku ponovo otključali samo gurnite tipku prema naprijed. Ukoliko se traka smoči potrebno ju je izvući do kraja te pustiti preko noći na suhom i toplom mjestu da se posuši. Vodilica za psa nije namijenjena korištenju od strane djece. VAŽNO! Svaki put kada koristite vodilicu provjerite da li je oštećena ili istrošena. Uvjerite se da je vodilica čvrsta i u savršenom stanju. Ukoliko prilikom korištenja vodilica otkine ili odvoji pritisnite odmah tipku za kočenje kako bi zaustavili kretanje vodilice prema vašem licu - postoji opasnost od ozljede. Vodilicu koristiti samo u predviđene svrhe. Ne otvarati kučište vodilice - opasnost od ozljede. Ne dirati traku vodilice dok se uvlači ili izvlači, ne motati traku vodilice oko sebe ili bilo kojeg dijela tijela. Koristiti vodilicu samo kada ste sigurni da njome nećete ozlijediti ili ometati nekoga. Ne koristiti za vezivanje.
Vodilica za psa 3 metra
Vodilica za psa 3 metra
11,20 €
u Slonko.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe