Ekonomično pakiranje Bozita zalogaji u želeu 24 x 370 g - Puretina

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čista priroda iz Švedske: sastojci Bozita hrane potječu iz održivog, švedskog uzgoja i nastaju s poštovanjem prema čovjeku, životinji i okolišu. Pritom se odriče korišten... Pročitaj cijeli opis
61,16 € -4 %
58,99 €
2-4 dana
-4 %61,16 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje Bozita zalogaji u želeu 24 x 370 g - Puretina. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B0A9FF
Prijavi grešku
Čista priroda iz Švedske: sastojci Bozita hrane potječu iz održivog, švedskog uzgoja i nastaju s poštovanjem prema čovjeku, životinji i okolišu. Pritom se odriče korištenja nepotrebnih dodataka i tako predstavlja 100% prirodnu kvalitetu. Istovremeno, u Švedskoj vrijede stroge smjernice u pogledu na zaštitu životinja i higijene. Tako nudite vašem psu kvalitetan, siguran i ukusan obrok, bez antibiotika i brašna leševa. U recepturi Bozita zalogaja u želeu se koncentrira samo na bitno: posebno visoki udio mesa i sirovine u najboljoj kvaliteti! Kod većine okusa se ne koriste žitarice, sastav također ne sadrži soju, šećer ili umjetne dodatke. Tako su Bozita najbolje prilagođene osjetljivim psima i psima s alergijom na žitarice ili netolerancijama na gluten. Za snažni imunološki sustav u Bozita mokroj hrani brine MacroGard®, prirodni ugljikohidrat dobiven iz kvasca. Hrana sadrži sve vitamine i minerale, koji su potrebni psu i također se može hraniti kao potpuna hrana ali i kao nadopuna. Praktično i ekološko Tetra Recart-pakiranje osigurava optimalnu zaštitu za sadržaj i jednostavno se otvara. Bozita Tetra Recart pakiranja se uvijek mogu ponovno jednostavno zatvoriti, tako da se kutovi presaviju. Tako hrana ostaje svježa i ukusna u hladnjaku do 2 dana. Prazna pakiranja se za recikliranje odlažu u postojeći reciklirajući sustav. Prazna, istisnuta pakiranja u uobičajenom otpadu zauzimaju samo malo mjesta. Karakteristike proizvoda u pregledu: potpuna hrana za odrasle pse prilagođena osjetljivim psima ili kod alergija na žitarice prirodna receptura: bez nepotrebnih dodataka, sirovine iz održivog, švedskog uzgoja u skladu s prirodom proizvedena u Švedskoj: proizvodnja se odvija prema strogim švedskim smjernicama zaštite životinja bez korištenja antibiotika i brašna leševa mesni zalogaju u želeu: za visoko prihvaćanje i najbolji okus visoki udio mesa: svježe meso u najboljoj kvaliteti za pokrivanje potrebe za bjelančevinama, visoka probavljivost bez žitarica: za najbolju prihvatljivost i lako probavljanje s MacroGardom®: dobivenim iz kvasca, za snažni imunološki sustav praktično i ekološko Tetra Recart-pakiranje: ponovno zatvorivo, hrana ostaje do 2 dana svježa u hladnjaku Lako otvaranje Tetra Recart-pakiranje:
Ekonomično pakiranje Bozita zalogaji u želeu 24 x 370 g - Puretina
Ekonomično pakiranje Bozita zalogaji u želeu 24 x 370 g - Puretina
58,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe