XIAOMI pametni telefon Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, Polar White

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Xiaomi Redmi 11 Pro donosi ti pravi spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi.

Stvaraj vrhunske, kristalno čiste fotografije s izvanrednom 108 MP kamerom, bi...
Pročitaj cijeli opis
429,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 1:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod XIAOMI pametni telefon Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, Polar White. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
da
Bežično punjenje
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
108 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AE24FB
Prijavi grešku
Xiaomi Redmi 11 Pro donosi ti pravi spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi.

Stvaraj vrhunske, kristalno čiste fotografije s izvanrednom 108 MP kamerom, bilo u dnevnim ili noćnim uvjetima, a fotografije ostaju vrhunske kvalitete čak i kada su uvećane nekoliko puta.

Glavna kamera od 108MP nadopunjena je i ultraširokokutnom 8MP kamerom za slikanje prekrasnih pejzaža i panoramskih fotografija, dubinskom te makro kamerom s kojom ćete uhvatiti nevjerojatne detalje izbliza.

S prednje strane telefona nalazi se prekrasan veliki 6.67“ super AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz za brže korištenje s kojom ćeš uživati u osjećaju fluidnosti i glatkoće prilikom pregledavanja sadržaja, igranja igrica i ostalog. Sa stopom uzorkovanja dodira do 360 Hz, zaslon je izrazito osjetljiv na dodir te prati svaki tvoj pokret prstom za vrhunsko korisničko iskustvo. Tu je i zaštita za oči potvrđena SGS certifikatom, a vidljivost je izvrsna čak i pri jakom danjem svjetlu. Uživaj u izvanrednoj brzini i učinkovitosti rada telefona u svakom trenutku, uz snažni MediaTek Helio osmojezgreni procesor, a bez problema možeš koristiti i puno aplikacija od jednom za što će 8 GB radne memorije biti i više nego dovoljno. Uz LiquidCool tehnologiju ne moraš se brinuti za pregrijavanje telefona. Tehnologija koja se sastoji od više slojeva grafitne i bakrene folije, ravnomjerno raspoređuje i upravlja toplinom te prati rad procesora tako da se postiže savršena ravnoteža između performansi i temperature.

Velika baterija od 5000 mAh omogućit će ti cjelodnevno korištenje i uživanje bez brige o pražnjenju,a kada ti i zatreba punjenje, uz 67W turbo punjenje, mobitel ćeš do 100% napuniti za svega 42 minute.

Elegantan dizajn kućišta s lagano zaoštrenim rubovima, glatkom površinom te debljinom od svega 8mm savršeno će pristajati u tvoju ruku.

Isprobaj novi Redmi Note 11 Pro i prepusti se mogućnostima!
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, Polar White
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, Polar White
429,00 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe