KÄRCHER visokotlačni čistač K7 Power Home (1.317-151.0)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kärcher visokotlačni čistač K7 Power Home opremljen je motorom koji se hladi vodom i dizajniran je za često čišćenje, kao i za rješavanje značajnih raz... Pročitaj cijeli opis
732,66 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 2:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod KÄRCHER visokotlačni čistač K7 Power Home (1.317-151.0). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Kotači
da
Pritisak vode (bar)
180
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B5DC6D
Prijavi grešku
Kärcher visokotlačni čistač K7 Power Home opremljen je motorom koji se hladi vodom i dizajniran je za često čišćenje, kao i za rješavanje značajnih razina prljavštine. Koristite visokotlačni čistač isključivo za privatno kućanstvo. Visokotlačni čistač namijenjen je za čišćenje strojeva, vozila, zgrada, alata, fasada, terasa, vrtnih uređaja itd. mlazom vode pod visokim tlakom. Oprema uključuje pištolj za prskanje s praktičnim Quick Connect adapterom preko 10 m dugog visokotlačnog crijeva, pouzdan filtar za vodu koji štiti pumpu, Vario Power (VPS) crijevo za prskanje i rotirajuće mlazno crijevo za prskanje. Postavka tlaka na VPS-u može se podesiti okretanjem ruke, a rotirajuće crijevo za prskanje može ukloniti čak i najtvrdokorniju prljavštinu. Teleskopska ručka izrađena od visokokvalitetnog aluminija za transport se jednostavno izvlači i ponovno sklapa prije skladištenja. Zahvaljujući Quick Connect sustavu, visokotlačno crijevo se može brzo i jednostavno spojiti i odvojiti od uređaja ili pištolja, što će vam uštedjeti vrijeme i trud. Zahvaljujući Plug 'n' Clean sustavu jednostavno se vrši izmjena sredstva za čišćenje.
KÄRCHER visokotlačni čistač K7 Power Home (1.317-151.0)
KÄRCHER visokotlačni čistač K7 Power Home (1.317-151.0)
732,66 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe