SAMSUNG pametni telefon Galaxy A33 5G 6GB/128GB, Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Izložbeni eksponat, kao nov, pokazan samo kupcima u poslovnici Sva oprema i dokumentacija Radi na svim mrežama Uključena je BESPLATNA preklopna crna torbica Jamstvo vrije... Pročitaj cijeli opis
299,00 €
2-4 dana
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihama Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o eGarner ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 8:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
5G
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
48 mio
Dual SIM
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B627B5
Prijavi grešku
Izložbeni eksponat, kao nov, pokazan samo kupcima u poslovnici Sva oprema i dokumentacija Radi na svim mrežama Uključena je BESPLATNA preklopna crna torbica Jamstvo vrijedi do 20. siječnja 2025. godine Ikonično jednostavan - Samsung Galaxy ž3 5G sada je tanji i sofisticiraniji s metalik završnom obradom, kvalitetnim rubovima i besprijekornim kućištem kamere s Ambient Edge. Proširite pogled na beskonačni U zaslon od 16,3 cm Galaxy ž3 5G i vidjet ćete što ste propuštali. S FHD+ Super AMOLED tehnologijom zaslona možete doživjeti sve što volite u živim i realističnim bojama u visokoj razlučivosti, čak i pri jakom vanjskom svjetlu. Možete gledati bilo što na 90Hz super fluidnom ekranu Galaxy ž3 5G uređaja i doživjeti svilenkasto iskustvo gledanja. Manje zamućenja, više detalja i živopisan kontrast daju super glatke videozapise i slike. Kamera s više leća na pametnom telefonu Galaxy ž3 5G podiže vaše fotografije na višu razinu. Snimite oštrije i jasnije snimke s 48MP OIS kamerom, proširite svoj kut gledanja s ultraširokom kamerom, prilagodite fokus s dubinskom kamerom i zumirajte detalje s mikro kamerom. Snimite najsmješnije trenutke novim Snapchat lećama koje se redovito ažuriraju u zabavnom načinu rada. Pregledajte i isprobajte svoje favorite, uskladite svoj najbolji izgled i podijelite slike s prijateljima. Budući da dvostruke leće dubinske kamere također rade na temelju umjetne inteligencije, možete uhvatiti izvanredne značajke koje svako lice čine jedinstvenim. Nježno zamutite pozadinu efektima bokeh i istaknite detalje kako biste stvarno oživjeli slike. Više vam ne treba studio za prostorno iskustvo. Uronite u svoje omiljene filmove, pjesme i videozapise uz Dolby Atmos, koji svaku notu obogaćuje nevjerojatnim detaljima i definicijom. Baterija od 5000 mAh daje vam više vremena za streamanje, dijeljenje sadržaja, igranje igrica i više Od samog početka, Samsung Knox sustav ugrađen je u softver i hardver telefona koji štiti telefon od trenutka kada se uključi. Uz zaštitu na više razina, štiti najosjetljivije podatke od zlonamjernih i štetnih prijetnji. S ugrađenim senzorom otiska prsta na zaslonu možete se trenutno prijaviti u aplikacije i web stranice bez ugrožavanja sigurnosti vašeg uređaja. Prilagodite svoj Galaxy s One UI 4 i dajte svom telefonu hrabar izgled koji odgovara vašem raspoloženju. Stvorite prilagođeni alat koji besprijekorno podržava vaše zadatke i daje vam brzi pristup vašim omiljenim značajkama. Zaštitite svoje osobne fotografije, videozapise, datoteke, aplikacije i podatke u sigurnoj mapi uz Samsung Knox, sigurnosnu platformu vojne razine koja štiti vaše podatke od zlonamjernih napada. Dodajte lozinku ili otisak prsta tako da samo vi možete pristupiti podacima.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A33 5G 6GB/128GB, Black
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A33 5G 6GB/128GB, Black
299,00 €
u eGarner

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe