Avionaut 15-36 kg umetak za autosjedalicu Grey

Avionaut 15-36 kg umetak za autosjedalicu Grey

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Udobno putovanjeProzračni umetak osigurava pravilnu cirkulaciju zraka između autosjedalice i vašeg djeteta. Unatoč visokoj funkcionalnosti, umetak je tanak i prilagođava ... Pročitaj cijeli opis
30,39 € -15 %
25,83 €
-15 %30,39 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 2:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Avionaut 15-36 kg umetak za autosjedalicu Grey. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B63BE4
Prijavi grešku
Udobno putovanjeProzračni umetak osigurava pravilnu cirkulaciju zraka između autosjedalice i vašeg djeteta. Unatoč visokoj funkcionalnosti, umetak je tanak i prilagođava se djetetovom tijelu, ne utječući na udobnost vožnje. Umetak ponajviše povećava udobnost putovanja Malom putniku. Vrhunska kvalitetaUmetak je izrađen od dva sloja. Vanjska od prirodnog pletiva od bambusa, za propusnost zraka, a unutarnja od 3D pletene tkanine. Kombinacija oboje osigurava odgovarajući protok zraka u slojevima uz djetetovo tijelo. Pažljivo odabrane tkaninePletivo od bambusa prirodni je materijal koji djetetu omogućuje da diše. Drugi materijal korišten u umetku je strukturna 3D mreža koja omogućuje protok zraka. 3 veličine omogućit će vam odabir odgovarajuće veličine umetka za djetetovo sjedalo. Stvoreno za udobnostJesu li vrući dani bili noćna mora za vaše dijete? Umetak se prilagođava djetetovom tijelu, savršeno odgovara autosjedalici i osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka.

Boje: tamnoplava, siva, bežVeličine: 0-13 kg Pixel, 9-18 kg Aerofix, 15- 36 kg MaxSpaceKompatibilan s autosjedalicama Avionaut

Avionaut 15-36 kg umetak za autosjedalicu Grey
Avionaut 15-36 kg umetak za autosjedalicu Grey
25,83 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe