Bellamy Ines regal za knjige, grey

Bellamy Ines regal za knjige, grey

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bellamy Ines regal za knjihe upotpunuje kolekciju Ines, a omogućava odlaganje igračka, knjiga ili drugih stvari na jednom mjestu. Lijepi reljefno brušeni elementi ukasit ... Pročitaj cijeli opis
387,90 € -10 %
349,11 €
-10 %387,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 7:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Bellamy Ines regal za knjige, grey. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B63D5D
Prijavi grešku
Bellamy Ines regal za knjihe upotpunuje kolekciju Ines, a omogućava odlaganje igračka, knjiga ili drugih stvari na jednom mjestu. Lijepi reljefno brušeni elementi ukasit će svaku dječju i roditeljsku sobu.Karakteristike:- police sa zaštitom od padnja- 3 police s podesivom visinom- 1 polica s fiksnom visinom- može se montirati na zid (preporuka)Dimenzije (cm):- visina: 180 cm- širina: 80 cm- dubina: 44 cmMaterijali i završna obrada namještaja:- fronte, stranice, gornji dio i postolje izrađeni su od lakirane MDF ploče u elegantnoj boji- sve police su od lamelirane ploče- boje koje se koriste u procesu lakiranja su sigurne za djecu, odobrene EN71/3 i ne izazivaju alergijeDostupne boje:elegantna bijela, neutralno sivaUpute:Namještaj treba obrisati mekom, pamučnom krpom navlaženom vodom ili proizvodom namijenjenim njezi namještaja.Dodatne informacije:Namještaj se isporučuje u paketima koji su namijenjeni za samostalno sklapanje. Paketi uključuju detaljne upute za montažu, zajedno s priborom (vijak itd.).
Bellamy Ines regal za knjige, grey
Bellamy Ines regal za knjige, grey
349,11 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe