BeSafe autosjedalica iZi Flex Fix i-Size, (100 -150 cm), Cloud siva

BeSafe autosjedalica iZi Flex Fix i-Size, (100 -150 cm), Cloud siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sigurnost i fleksibilnost u jednoj autosjedaliciBeSafe predstavlja autosjedalicu za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim stand... Pročitaj cijeli opis
329,00 € -16 %
276,36 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bebastic.hr ponudi
Ponuda trgovine bebastic.hr za proizvod BeSafe autosjedalica iZi Flex Fix i-Size, (100 -150 cm), Cloud siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Visina djeteta
Zadovoljava standard
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B63D87
Prijavi grešku
Sigurnost i fleksibilnost u jednoj autosjedaliciBeSafe predstavlja autosjedalicu za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim standardima za dječje autosjedalice UN R129-02. Nova BeSafe autosjedalica iZi Flex FIX i-Size pruža značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tjelo i glavu djeteta. Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu “Kind + Jugend Innovation Award” u kategoriji ‘Svijet djece na putovanju’. Superiorna sigurnostKako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu. Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila. Sjedalica nema nepotrebne rogove za navođenje pojasa čime se smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe i povećava sigurnost, a ima potpuno novu međunožnu kopču, inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta. Jedinstvena fleksibilnost prostoraVisina autosjedalice može se jednostavno podesiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila. Maksimalna udobnost za dijete i praktičnost za roditeljeBeSafe iZi Flex FIX i-Size dizajniran je tako da djeci omogućava najveću udobnost s naslonom koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje. Roditeljima praktičnost upotrebe osiguravaju: lako kopčanje djeteta, jednostavno postavljanje i modularnost sjedalice čiji se naslon prilagođava kako bi pristajao različitim tipovima automobilskih sjedala i prostorima raznih veličina.
BeSafe autosjedalica iZi Flex Fix i-Size, (100 -150 cm), Cloud siva
BeSafe autosjedalica iZi Flex Fix i-Size, (100 -150 cm), Cloud siva
276,36 €
u bebastic.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe