Drvena kućica za lutke Emma s namještajem

Drvena kućica za lutke Emma s namještajem

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Drvena kuća EMMA je prava stvar, fantastična ideja za poklon koji možete pokloniti svom djetetu. San svake djevojčice je da se može igrati sa svojim lutkama u posebno pri... Pročitaj cijeli opis
129,90 € -15 %
110,42 €
-15 %129,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 20:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Drvena kućica za lutke Emma s namještajem. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Materijal
Minimalna starost (godine)
3
Vrsta igračke
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B6400C
Prijavi grešku
Drvena kuća EMMA je prava stvar, fantastična ideja za poklon koji možete pokloniti svom djetetu. San svake djevojčice je da se može igrati sa svojim lutkama u posebno pripremljenoj kućici.Prigušene, dobro odabrane boje čine da kuća izgleda sjajno ne samo u dječjoj sobi već i u dnevnoj sobi, izazivajući divljenje svih ukućana i gostiju. Kućne sobe su dizajnirane tako da budu prostrane i dopuštaju igru s velikim lutkama.NEKA ZABAVA POČNE! Trenutak zabave dovoljan je da je dijete zavoli. Cijela kuća ima 3 nezavisne etaže s ukupno 4 sobe. Svaka soba ima drugačiji stil, prilagođavajući dekor i namještaj karakteru i namjeni sobe. Međutim, ništa ne sprečava vaše dijete da se igra kao dizajner interijera i uredi ga na svoj način.Set također uključuje set od 9 drvenih namještaja, te ostale artikle kao što su usisivač, gitara ili ogledalo. Svi elementi se mogu slobodno uklanjati i pomicati bez ikakvih ograničenja.U SETU SU 9 OBOJNIH ELEMENATA:Ormar, ormarić s TV-om, fotelja, WC, štednjak, krevet, stol i 2 stolice, čajna kuhinja.*Elementi su izrađeni od drveta i bez oštrih rubova opasnih za djecu.DIMENZIJEŠirina: 62 cmDubina: 27 cmVisina: 69,5 cmSPECIFIKACIJABroj namještaja: 10 komadaVrijeme sastavljanja: oko 40 minutaNamjena: od 3 godineCertifikati: CE, EN71Težina: 7 kg
Drvena kućica za lutke Emma s namještajem
Drvena kućica za lutke Emma s namještajem
110,42 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe