Drveno dječje igralište - Set Galaxy L s dvije ljuljačke

Drveno dječje igralište - Set Galaxy L s dvije ljuljačke

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Moderno veliko igralište iz kolekcije GALAXY!Dimenzije: 3,32 x 4,88 x V2,8 mSet sadrži:-tobogan dužine 2,2 metra-metalna sidra za uvršćenje u tlo-2 ljuljačke-ručke i zašt... Pročitaj cijeli opis
1.399,00 € -20 %
1.119,20 €
-20 %1.399,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 14:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Drveno dječje igralište - Set Galaxy L s dvije ljuljačke. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B64014
Prijavi grešku
Moderno veliko igralište iz kolekcije GALAXY!Dimenzije: 3,32 x 4,88 x V2,8 mSet sadrži:-tobogan dužine 2,2 metra-metalna sidra za uvršćenje u tlo-2 ljuljačke-ručke i zaštite-metalne ljestve-set metalnih držača-skup alata za montažu-korak-po-korak priručnik za montažuDimenzije platforme: 185 cm x 255 cmPlatforma visine: 125cmDrvo: Tvrda crnogoricaMax.broj korisnika u isto vrijeme: 10

MONTAŽš Montaža je predviđen na čvrstu ravnu podlogu bilo trava, beton ili slično.

U setovima dolaze sidra koja se mogu zabiti u zemlju ili betonirati u pod i pričvrstiti na dnu stupova. Sve ostale nadogradnje i pripreme same površine za postavljanje je na strani kupca. Ukoliko imate betoniranu površinu, bilo bi poželjno da se na nju stavi meka guma pogodna za dječja igrališta.

ODRŽAVANJE! Preporuka jednom godišnje drvo obojati lazurom radi dugovječnosti.

NAPOMENš Ukoliko prilikom otvaranja paketa primijetite da na drvu, u sredini pakiranja, ima malo mrlja, to mjesto potrebno je isprati vodom. No ne brinite! Kada je igralište na otvorenom to se više neće pojaviti. Mrlje se mogu pojaviti zbog smanjenog pristupa zraka do središta pakiranja, pošto je drvo slagano jedno na drugo i čvrsto obavijeno folijom. Savjetujemo da po primitku igrališta, sadržaj presložite kako bi se izbjegla daljnja kondenzacija.

Drveno dječje igralište - Set Galaxy L s dvije ljuljačke
Drveno dječje igralište - Set Galaxy L s dvije ljuljačke
1.119,20 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe