Drveno dječje igralište Fleppi

Drveno dječje igralište Fleppi

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sjajno drveno igralište iz serije Flatti koje uključuje dvije ljuljačke, tobogan, stijenu za penjanje, metalne ljestve i uže za penjanje.Dimenzije: 3,87 x 3,03 x V2,72 mI... Pročitaj cijeli opis
1.009,00 € -20 %
807,20 €
-20 %1.009,00 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 7:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Drveno dječje igralište Fleppi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B64017
Prijavi grešku
Sjajno drveno igralište iz serije Flatti koje uključuje dvije ljuljačke, tobogan, stijenu za penjanje, metalne ljestve i uže za penjanje.Dimenzije: 3,87 x 3,03 x V2,72 mImpregnacija: KDISet uključuje:tobogan dužine 2,2msidra koja pričvršćuju elemente na tlohvataljke i štitnicimetalne ljestveset metalnih držačaskup alata za montažukorak-po-korak priručnik za montažuljuljačke kao na slicistijena za penjanjedrveni krovuže za penjanjeteleskopupravljačTobogan 2,2mDimenzije: 3,89 x 4,10 x V2,72 mKućica na visini: 126 cmDimenzija platforme: 80 x 80 ; 110 x 62*metalna sidra za uvršćenje u tlo*max.broj korisnika u isto vrijeme: 9*uk.težina: cca. 200 kg*drvo: crnogorica

MONTAŽš Montaža je predviđen na čvrstu ravnu podlogu bilo trava, beton ili slično.

U setovima dolaze sidra koja se mogu zabiti u zemlju ili betonirati u pod i pričvrstiti na dnu stupova. Sve ostale nadogradnje i pripreme same površine za postavljanje je na strani kupca. Ukoliko imate betoniranu površinu, bilo bi poželjno da se na nju stavi meka guma pogodna za dječja igrališta.

ODRŽAVANJE! Preporuka jednom godišnje drvo obojati lazurom radi dugovječnosti.

NAPOMENš Ukoliko prilikom otvaranja paketa primijetite da na drvu, u sredini pakiranja, ima malo mrlja, to mjesto potrebno je isprati vodom. No ne brinite! Kada je igralište na otvorenom to se više neće pojaviti. Mrlje se mogu pojaviti zbog smanjenog pristupa zraka do središta pakiranja, pošto je drvo slagano jedno na drugo i čvrsto obavijeno folijom. Savjetujemo da po primitku igrališta, sadržaj presložite kako bi se izbjegla daljnja kondenzacija.

KDI impregnacija se vrši pod visokim pritiskom, u sustavu vlaga izlazi iz drva, stvarajući prostor za soli za zaštitu drva. Te soli, koje duboko prodiru u drvo, štite ga od truljenja uzrokovanog vlagom kada se koristi na otvorenom. To je posebno važno kod drveta koje namjeravate koristiti za pješčanik ili dječja igrališta.
Drveno dječje igralište Fleppi
Drveno dječje igralište Fleppi
807,20 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe