Kinderfeets tricikl Tiny Tot Plus Slate Blue

Kinderfeets tricikl Tiny Tot Plus Slate Blue

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tiny Tot Plus 2u1 drveni bicikl?- Lagani, nisko ergonomski dizajnirani bicikl koji je prikladan čak i za najmlađeg vozača.- Pogodno za djecu od 18 mjeseci do 4 godine ili... Pročitaj cijeli opis
100,86 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 7:57.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Kinderfeets tricikl Tiny Tot Plus Slate Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta tricikla
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B640DE
Prijavi grešku
Tiny Tot Plus 2u1 drveni bicikl?- Lagani, nisko ergonomski dizajnirani bicikl koji je prikladan čak i za najmlađeg vozača.- Pogodno za djecu od 18 mjeseci do 4 godine ili starijih do težine od 25 kg.- Bicikl 2u1 iz tricikla se pretvara u bicikl kada je dijete već usvojilo pogon na sva tri kotača.- Tapacirana, netoksična, prozračna, podesiva visina sjedala od 25 do 34 cm.- Izuzetno široke 9 inčne gume za izvrsnu udobnost u vožnji i jednostavnu ravnotežu.- Ergonomski oblikovan položaj sjedala i upravljača promiče dobro držanje i nudi maksimalnu udobnost.Koje su ključne razlike između Kinderfeets Tiny Tot 2u1 i Kinderfeets Tiny Tot Plus 2u1?- Za razliku od svoje mlađe braće, novi model Tiny Tot Plus veći je i prikladniji za djecu od 18 mjeseci i starije.- Podesivo sjedalo prilagođava se od 25 do 34 cm, što je 5 cm više od Kinderfeets Tiny Tot.- Težina djeteta je 25 kg, što znači da ga djeca mogu voziti do skoro 4 godine starosti.- Pastelna kolekcija i nezamjenjivi Bamboo.Nova kolekcija Kinderfeets Tiny Tot Plus bicikla ovoga puta dolazi u prekrasnim pastelnim bojama s ugraviranim logotipom koji će oduševiti i vas i vaše mališane. Naravno, u kolekciji ne nedostaje bicikl u nezamjenjivoj Bamboo verziji!Moći ćete kombinirati svoj novi Tiny Tot Plus s drvenim sanducima Kinderfeets i pletenim košarama.Upoznajte novi drveni bicikl i tricikl Kinderfeets Tiny Tot Plus 2u1Ponosni smo što vam predstavljamo velikog nasljednika vrlo dobro poznatih drvenih Kinderfeets Tiny Tot, Kindefeets Tiny Tot Plus 2u1, kojim će vaši mališani moći voziti u dobi od 18 mjeseci do 4. godine života.

DOSTUPNO NAKON 15.6.2021.

Kinderfeets tricikl Tiny Tot Plus Slate Blue
Kinderfeets tricikl Tiny Tot Plus Slate Blue
100,86 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe