Kinderkraft Balans bicikl MINIBI, Leaf green

Kinderkraft Balans bicikl MINIBI, Leaf green

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tricikl MINIBI Kinderkraft - savršeno prvo vozilo koje će Vašem djetetu omogućiti da otkrije svijet iz nove perspektive - malen je, lagan i dizajniran s naglaskom na sigu... Pročitaj cijeli opis
59,00 € -20 %
47,20 €
-20 %59,00 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 7:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Kinderkraft Balans bicikl MINIBI, Leaf green. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Broj kotača
3
Minimalna starost (godine)
1
Tip
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B64100
Prijavi grešku
Tricikl MINIBI Kinderkraft - savršeno prvo vozilo koje će Vašem djetetu omogućiti da otkrije svijet iz nove perspektive - malen je, lagan i dizajniran s naglaskom na sigurnost mališana - sve to čini ga savršenim za dijete od 1 godine starosti - zahvaljujući podesivoj visini sjedala tricikl će duže ostati s Vama - kombinacija guralice, mini bicikla bez pedala i tricikla u jednom te stabilno stoji na tri kotača, što mališanu olakšava ulazak i silazak - tricikl je idealan za djecu od 1 godine starosti ili od 74 cm rasta, zahvaljujući čemu mališan može rano krenuti u svoju biciklističku avanturu - njegova težina je samo 2,1 kg - podesivo mekano sjedalo - proizvod je testiran na kemijsku i mehaničku sigurnost, u renomiranom Intertek laboratoriju - jednostavno i brzo sastavljanjeMaterijali: - Okvir: PP (polipropilen) - Upravljača: PP (polipropilen) - Gumeni prekrivači na upravljač: Termoplast - Sjedalo: eko koža - Kotači: pjena EVADimenzije: - Visina: 39 cm - Dužina: 50 cm - Širina: 25,5 cm - Promjer kotača: 14 cm - Širina kotača: 4 cm - Razmak prednjih kotača: 18 cm - Sjedalo: 13 cm x 21,5 cm - Udaljenost od poda do sjedala: 24-27 cm - Paket: 48x17x26,5Težina:MINIBI: 2,1 kgNamjena:Tricikl i guralica u jednom, za djecu od 1 godine do 3
Kinderkraft Balans bicikl MINIBI, Leaf green
Kinderkraft Balans bicikl MINIBI, Leaf green
47,20 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe