Kinderkraft Bicikl Runner, Nature Grey

Kinderkraft Bicikl Runner, Nature Grey

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bicikl bez pedala RUNNER savršen je za aktivne male bicikliste. Prikladan je za djecu od 3. godine, a može se koristiti do težine od 35 kilograma. Njegova izdržljiva kons... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena jučer u 22:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Kinderkraft Bicikl Runner, Nature Grey. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Broj kotača
2
Minimalna starost (godine)
3
Tip
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B64111
Prijavi grešku
Bicikl bez pedala RUNNER savršen je za aktivne male bicikliste. Prikladan je za djecu od 3. godine, a može se koristiti do težine od 35 kilograma. Njegova izdržljiva konstrukcija proizvedena je u skladu s najnovijom sigurnosnom normom, a upravljač ima blokadu za skretanje, zahvaljujući čemu se maksimalno smanjuje rizik od pada. RUNNER mališanu pruža puno veselja i dobre zabave, a pritom pomaže u vježbanju koordinacije pokreta i ravnoteže. Kada se mališan umori, roditelj može lako nositi bicikl pomoću posebne drške za rame. Ako želite da se vaše dijete razvija tijekom igre i zajedničke šetnje, izaberite RUNNER bicikl bez pedalš Sigurnost:

Upravljač s ručkama od protuklizne gume osigurava čvrsto hvatanje. Dlanovi mališana ni tijekom toplih dana neće kliznuti s ručki upravljača.
Upravljač ima posebnu zaštitu (blokada za skretanje upravljača) koja ograničava kut skretanja i sprečava pad djeteta. Osigurava lakšu kontrolu nad biciklom.
Okvir bicikla izrađen je od pažljivo obrađenog brezinog drveta koje potječe iz šuma kojima se upravlja na održiv način. Okvir je gladak i fino brušen, nema hrapave niti oštre elemente.
Kotači s ležajevima od 12 inči izrađeni su od EVA pjene, apsorbiraju udarce i odlikuju se velikom otpornošću na trošenje. Ima originalni gazni slojs utisnutim uzorcima koji ostavljaju karakterističan trag.
Sigurnost izdržljive konstrukcije testirana je u neovisnom laboratoriju Intertek. Projektirana je u skladu s najnovijom sigurnosnom normom EN71-1.

Udobnost:

Mekano sjedalo koje se može podešavati u opsegu od 37 do 44 cm omogućuje bolje prilagođavanje bicikla djetetu i zato se može koristiti duže vremena. Mekana navlaka sprečava žuljanje.
Upravljač ima ručke izrađene od gume ugodne na dodir koje dodatno povećavaju ugodu vožnje.
Sjedalo je pokriveno mekanom plastikom što značajno utječe na udobnost putovanja, posebice na neravnom terenu.
Držač za prenošenje, koji se nalazi na okviru, roditelju omogućuje udobno nošenje bicikla dok će mališan upoznavati svijet na svojim nogama.

Funkcionalnost:

Bicikl bez pedala RUNNER razvija sposobnost održavanja ravnoteže. Vožnja na njemu istovremeno je i odlična zabavš
Bicikl razvija motoričke sposobnosti djeteta i na odgovarajući način potiče obostranu koordinaciju pokreta. Dok mališan uči održavati ravnotežu, provodi vrijeme na svježem zraku.
RUNNER je savršen za pripremu prije učenja vožnje na klasičnom biciklu. Mališan neće ni primijetiti promjenu bicikla u bicikl s pedalamš
Vožnja biciklom bez pedala je intuitivna i pruža puno veselja. Vozeći model RUNNER, dijete istovremeno uči i odlično se zabavljš

Materijali:

Kotači: EVA pjena
Okvir: drvo breze
Ručke: gumene

Dimenzije:

širina: 38 cm
dužina: 83 cm
visina: 54 cm
promjer kotača: 28 cm
opseg podešavanja sjedala: 37 – 44 cm
veličina kotača: 12 inča

Težina korisnika: do 35 kg
Težina proizvoda: 3,4 kg
Dimenzije kutije: 55 x 32 x 16 (cm) / 4 kg

Kinderkraft Bicikl Runner, Nature Grey
Kinderkraft Bicikl Runner, Nature Grey
59,90 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe