RECARO Easylife Elite 2 sportska kolica, Prime Mat Black

RECARO Easylife Elite 2 sportska kolica, Prime Mat Black

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kišobran kolica za djecu do 15 kg (otrpilike 3 godine)Potpuno prilagodljiv leđni dio i naslon za noge dojenčetu od početka osiguravaju udoban položaj za odmor. Bez ikakve... Pročitaj cijeli opis
289,99 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 14:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod RECARO Easylife Elite 2 sportska kolica, Prime Mat Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B6432F
Prijavi grešku
Kišobran kolica za djecu do 15 kg (otrpilike 3 godine)Potpuno prilagodljiv leđni dio i naslon za noge dojenčetu od početka osiguravaju udoban položaj za odmor. Bez ikakve potrebe za žurbom, ako si vaše malo zlato jednostavno može priuštiti odmor u svojim kolicima. I kada je vrijeme za pokret kući iskoristite jednoručni i jednostavan mehanizam slaganja. Easylife Elite 2 naime možemo složiti na izvanredno kompaktne dimenzije u trenu – i to samo jednom rukom!

Jednostavni način sklapanja

Dječja kišobran kolica Easylife Elite 2 jednostavno i brzo složimo samo jednom rukom. Samostojeća kada su u složenom položaju i izvanredno malih dimenzija zauzimaju samo mali dio prtljažnika svakog automobila. Easylife Elite 2 su vaš savršeni pratitelj na svakome putu.

Ergonomski položaj

Podesivi dio leđnog dijela i naslon za noge pomažu većoj udobnosti za dijete u kolicima tijekom šetnji. Nagib možete podesiti od potpuno ležećeg za vaše novorođenče pa do različitih položaja za starije dijete. Bez obzira na to spava li vaš mališan čvrsto ili budan otkriva svijet, možete biti bez brige – njemu je uvijek iznimno udobno.

Za bezbrižna putovanja

Neka vaše dijete spava još malo duže: brzo i jednostavno ga premjestite iz auta s “jajem“ RECARO Avan na kolica korištenjem adaptera – ova prilagodljivost omogućava vam bezbrižnu mobilnost u svakodnevnim situacijama.

Veliki krov

Ekstra veliki krov s dodatnim suncobranom na izvlačenje i UV zaštitom 50 pruža udobnu zaštitu od sunca, vjetra ili lošeg vremena. Bez obzira na godišnje doba, ništa ne može stati na put vašem obiteljskom izletu.

AIR VENTILATION SYSTEM

Za toplih dana dobrom osjećaju vašeg mališana u kolicima pomoći će prozračivanje koje omogućava protok svježeg zraka do djetetova tijela i sprječava da se njegovo tijelo pregrije. Tako je mali putnik na šetnji savršeno opušten i za vrućih sunčanih dana.

Jastučić

Da bi svaka šetnja s vašim dojenčetom bila što ugodnija kišobran kolica Easylife Elite 2 opremljena su s nadasve udobnim jastučićem za dojenče. Tako dojenče može drijemati i opušteno odmarati u svakoj šetnji.

Detaljnije:

-“Peek-a-boo“ prozorčić na krovu:mrežica omogućava optimalan protok zraka, a roditelji istovremeno stalno imaju pregled na dijete u kolicima-Mačje oči:poboljšana vidljivost za još veću sigurnost i u lošijim uvjetima vidljivosti-Sigurnosna prečka:jednostavno je zakrenemo na jednu stranu ili uklonimo u cijelosti kada dijete stavljamo u kolica-Naslon za noge:može biti i odlično pomagalo za popeti se u kolica-Prednji kotači koji se mogu skinuti:za još kompaktnije dimenzije složenih kolica-Jednodijelni rukohvat:za odličnu vodljivost kolica ulicama i između polica u trgovini brine se jednodijelni rukohvat-Sigurnosni pojas u 5-točaka:s dodatnim jastučićima na ramenim pojasevima brinu za sigurnost i udobnost-Posebno velika košara za pohranjivanje stvari:jednostavno dostupna velika košara za pohranjivanje stvari nosivosti do 5 kg-Kotači koje nije moguće probušiti:pjenom punjeni kotači jednostavno se održavaju i omogućavaju laganu vožnju po asfaltu, makadamu ili puteljcima po parku-“Push- Push“ kočnica:jednostavno pritiskanje kočnice, čak i u slučaju kada nosimo japanke ili smo bosi-Savršen ovjes:omogućava laganost vožnje i udobnost i neravnim terenom[embed]https://youtu.be/REzHJiiGn9I[/embed]
RECARO Easylife Elite 2 sportska kolica, Prime Mat Black
RECARO Easylife Elite 2 sportska kolica, Prime Mat Black
289,99 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe